Ersoy Dede'nin 24 TV ile yolları ayrıldı

Hafta içi her gün Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan gelişmelerini 24 TV'de "Uyandırma Servisi" programı ile ekrana getiren Ersoy Dede kanalla yollarını ayırdığını açıkladı.

Ersoy Dede'nin 24 TV ile yolları ayrıldı

Hafta içi her gün Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan gelişmelerini 24 TV'de "Uyandırma Servisi" programı ile ekrana getirenErsoy Dedekanalla yollarını ayırdığını açıkladı.

Yarın son kez program sunacağını belirten Star gazetesinde de yazan Dede,24 TVile yollarının ayrıldığını, Twitter hesabından yaptığı şu ifadelerle duyurdu;

"24 TV ile yollarımızı ayırdık.. Yarın sabah son kez karşınızda olacağım. Vedalaşmak için ekran başına beklerim.. Nasipse Star Gazetesi’nde yazılarımız devam edecek.. Rabbim neylerse güzel eyler..."

Ersoy Dede'nin 24 TV ile yolları ayrıldı - Resim : 1

Dede'nin hangi gerekçe veya gerekçelerle kanaldan ayrıldığı ise bilinmiyor.

Ersoy Dede kimdir?

1975 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Ersoy Dede, 1992 yılında İstanbul'a geldi. Best Fm, NTV Radyo, İstanbul Fm, Radyo Kozmos, Power Fm ve Show Radyo'da editör-spiker olarak görev aldı. Dede, Best Fm'de "Sesli Gazete", Radyo 99'da "Artı Haber" programıyla, İstanbul Fm'de ise, "Aktüel Haber" isimli programını yaptı.

Kanal 6'da "Gece Baskısı", Habertürk'te "Uyandırma Servisi", Haber 7'de "Bugün" ve "Bıçak Sırtı" isimli programları hazırlayıp sundu. Flash Tv'de Haftasonu Ana Haberi sundu.

İki kız babası olan Ersoy Dede, 24 TV'de "Uyandırma Servisi" isimli programı sundu. 24 TV'den 16 Ağustos 2019 tarihinde yollarını ayırdı. Halen Star Gazetesi'nde köşe yazıları yazıyor.

Etiketler
Türkiye Ersoy Dede