Murat Yetkin: Erdoğan'ın bulduğu çözüm...

Gazeteci Murat Yetkin, Erdoğan'ın Devlet Bahçeli ile birlikte bozkurt heykeli önünde poz vermesinin nedenlerini yazdı.

Murat Yetkin: Erdoğan'ın bulduğu çözüm...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 31 Temmuz Çarşamba günü ‘sürpriz’ şekilde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etmesi, Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Kulislerde önce ‘hastalık’ iddiası konuşulsa da, bazı gazeteciler, Bahçeli’nin evinin önündeki şalvarlı-kasketli fotoğrafı nedeniyle Erdoğan’ın ‘evi merak ettiğini’ ve ziyaretin bu vesileyle gerçekleştiğini yazdı.

Gazeteci-yazar Murat Yetkin ise ‘yetkinreport.com‘daki ‘Erdoğan’a Bahçeli’nin bozkurt heykelleri önünde poz verdirten koşullar‘ başlıklı yazısında, Ankara’daki havayı ve Erdoğan’ı ‘bozkurt heykeli’ önünde poz verdiren koşulları yazdı.

Yazının bir bölümü şöyle:

Erdoğan bir yandan ekonomik durgunluk, bir yandan S-400/F-35 krizi, bir andan AK parti içindeki çatlaklar ve yerel seçim yenilgisinin psikolojik baskısı altında kendisini hiç rahat hissetmiyor.

Bulduğu en kolay çözüm, MHP lideri Bahçeli’nin desteğine tutunmaya devam etmek ve onu güçlendirmek için çalışmak gibi görünüyor.

...

Ancak uluyan bozkurt heykelleri arasında Bahçeli’nin terasında verilip Cumhurbaşkanlığı sitesinde yayınlanan fotoğrafın arka planını bu şekilde tahlil etmek mümkün…

Murat Yetkin'in yazısının tamamını okumak için tıklayın

Etiketler
Devlet Bahçeli Murat Yetkin