Survivor’da 'yasaklı madde': 'Acun abi öyle deyince açıklayamadım'

2021 Survivor'da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu, Youtube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' adlı programa konuk oldu. Kalaycıoğlu yarışma esnasından yaşadıklarından anekdotlar verdi.

Survivor’da 'yasaklı madde': 'Acun abi öyle deyince açıklayamadım'

Survivor yarışmasının geçen yılki versiyonuna katılan Aleyna Kalaycıoğlu katıldığı Youtube kanalında yarışmayla ilgili bilgi verdi. Survivor’ın kurgu olduğu iddialarını reddetti.

Gönüllüler takımında yer alan arkadaşı Ayşe Yüksel ile arası bozulan Aleyna Kalaycıoğlu eski dostunun kendisine zeytin dalı uzatmasına şaşırdığını söyledi.

Kalaycıoğlu "3 günlük dünya olduğunu Survivor'dan çıkınca mı anladı?" diye sordu.
Survivor Aleyna "Hayatımda ilk defa asla barışmayacağım dediğim insanlar oldu ve Ayşe onlardan biri" ifadelerini kullandı.

'YEMEK GERÇEKTEN YOKMUŞ'

Kalaycıoğlu, Survivor'ın kurgu olduğuna dair iddiaya: "Ne kurgusu arkadaşım iyi misiniz?" yanıtını verdi. Eski yarışmacı, 'Televizyonda izlerken böyle de değildir' dediği şeylerle ilgili de "yemek ve tuvalet vardır diye düşünüyordum ama gerçekten yokmuş" dedi.

Aleyna Kalaycığlu bir soru üzerine de: "Hepimiz kokuyorduk. Ben bir başkasına kokuyorum, bir başkası da bana kokuyor" yanıtını verdi.

'OTELDEN ÇALIP ADAYA GETİRDİK'

Kalaycıoğlu Survivor birleşme partisinden sonra kaldıkları otelden içki alıp adaya getirdiklerini söyledi.

'SAKLADIK, BULAMADILAR'

Survivor Aleyna yayında "Ceza aldık. Yasaklı madde çaldım. Açıklayamıyorum onu, otelde sakladık, bulamadılar" diye konuştu.

'ACUN ILICALI 'YASAKLI MADDE' DEYİNCE SÖYLEYEMEDİM'

Kalaycıoğlu "Yasaklı madde değil de alkollü içecek. Acun abi konseyde öyle deyince söyleyemedim" dedi.

'ROMANYA KAMPINA KADAR GİTTİK'

Aleyna Kalaycıoğlu aldıkları içeceği denize açılıp içtiklerini ama çok acılınca yarışmanın Romanya kampına kadar gittiklerini ve orada görevlilere yakalandıklarını söyledi.

Etiketler
Survivor YouTube