Survivor Çağrı sabıkalı çıktı: Şiddet geçmişi gündem oldu!

Survivor 2021'de adada girdiği polemiklerle ve kavgalarla konuşulan Eda Taşpınar'ın eski sevgilisi Çağrı Atakan sabıkalı çıktı

Survivor Çağrı sabıkalı çıktı: Şiddet geçmişi gündem oldu!

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor 2021 tüm heyacanıyla devam ediyor. Yarışmacılar hakkındaki tüm detaylar izleyiciler tarafından merak edilirken en çok göze çarpan isimlerden biri de ünlüler takımı yarışmacılarından Çağrı Atakan oldu. 40 yaşındaki yarışmacı sık sık girdiği polemiklerle biliniyor.

Çukur dizisindeki ‘Ekmeğimizin peşindeyiz’ repliğiyle şöhrete kavuşan Çağrı Atakan’ın asıl patlaması sosyetik isim Eda Taşpınar’la yaşadığı ilişkiyle oldu.

ESKİ SEVGİLİSİNİ DARP ETMİŞ

Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar ile aşk yaşayan Çağrı Atakan hakkında işte tam da bu dönemde pek çok şiddet iddiası ortaya atıldı. Bunlardan biri eski sevgilisi Eda A.’ya şiddet uyguladığı yönünde.

Çağrı Atakan’ın, eski sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıllarda 27 yaşındaki tasarımcı Eda A. ile birliktelik yaşadı.

Çift, bir müddet sonra ayrılmaya karar verdi. Ünlü oyuncu iddiaya göre Eda’nın evde olduğu bir an genç kadına telefonla “Bana bak seni mahvedeceğim” şeklinde sözlerle hakaret ve tehdit etti. Eda A.’yı darp ettiği öne sürülen oyuncu hakkında 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı.

Olaylar bunlarla da sınırlı kalmadı. Diğer bir iddia ise Çağrı Atakan’ın Eda Taşpınar’ın arkadaşıyla yumruklaştığı yönünde.

Çağrı Atakan, Eda Taşpınar’ın çocukluk arkadaşına yumruk attı. Bunun üzerine de Eda Taşpınar Çağrı Atakan’dan ayrıldı.

Etiketler
Survivor Eda Taşpınar Ağrı Kavga