Vedat Milor'un eşi ile ilgili itirafı güldürdü!

Gurme Vedat Milor yine gündem olmayı başardı. Sosyal medyayı çok sık kullanan ve takipçilerine her fırsatta cevap vermeyi ihmal etmeyen Milor bu sefer eşi ile ilgili yorumla gündeme geldi.

Vedat Milor'un eşi ile ilgili itirafı güldürdü!

Twitter ve Instagram'ı aktif olarak takip eden ve takipçilerine verdiği cevaplarla bir hayli konuşulan gurme Vedat Milor yine bombayı patlattı.

Eşi Linda Milor ile fotoğrafını paylaşan ünlü gurme fotoğrafına, "Sevgili eşim Linda Milor ile son New York ziyaretimizden. Üç tane önemli restoranı ziyaret etme şansımız oldu." notunu düştü. İşte olanlar bu paylaşımdan sonra oldu. Fotoğrafına altına bir takipçisi Milor'a "Sanki mantık evliliği gibi duruyor" cevabını verdi. Milor da takipçisine jet hızıyla yanıt verdi: Parası için evlendim.

Vedat Milor'un takipçisine gülerek verdiği yanıt takipçileri tarafından çok beğenildi.

Vedat Milor'un eşi ile ilgili itirafı güldürdü! - Resim : 1

Neden bu kadar kötüsünüz?

Gurme Vedat Milor, yine daha önce Instagram hesabından eşiyle bir fotoğrafını paylaşmış, fotoğrafın altına gelen çirkin yoruma ünlü gurme 'Neden bu kadar kötüsünüz?' diyerek cevap vermişti.

Vedat Milor'un eşi ile ilgili itirafı güldürdü! - Resim : 2

Gastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor, Instagram hesabından eşiyle olan bir fotoğrafını "Çok sevgili eşimle, çok sevdiğimiz bir restoranda çekilen fotoğrafımız. Aşk" notuyla paylaşmıştı.

Kısa bir süre sonra Vedat Milor'un takipçisinden çirkin bir yorum geldi:

"Eşimin abisi diyecektiniz herhalde"

Yüz binlerce kişinin takip ettiği Vedat Milor ise bu yoruma sadece bir soru sorarak cevap verdi. İşte o soru: "Neden bu kadar kötüsünüz?"

Vedat Milor'un eşi ile ilgili itirafı güldürdü! - Resim : 3

En sevdiğim tatlı eşimin dudakları

Vedat Milor daha önce de bir takipçisinin 'En sevdiğiniz tatlı nedir?' sorusuna Milor, 'Daha önce söylemiştim. Eşimin dudakları' yanıtını vermişti.

Vedat Milor'un eşi ile ilgili itirafı güldürdü! - Resim : 4

Vedat Milor, Amerikalı akademisyen Linda Susan ile evli.

Etiketler
Vedat Milor