Heavy metalin babalarından Manowar, 18 Haziran'da yeniden İstanbul'da

Metal müziğin önemli gruplarından Manowar, 18 Haziran’da Küçükçiftlik Park’ta konser verecek.

Heavy metalin babalarından Manowar, 18 Haziran'da yeniden İstanbul'da

Guinness Rekorlar Kitabı’nda en gürültülü canlı performansa sahip grup unvanını taşıyan Manowar, haziran ayında başlayacak Crushing The Enemies Of Metal Anniversary turnesi kapsamında Avrupa şehirlerini turlamaya hazırlanıyor. Turnenin ilk duraklarından biri İstanbul olacak.

42 yaşındaki heavy metal grubu, turne kapsamında İstanbul dışında, Atina, Barcelona, Oslo, Roterdam, Kopennhag ve Berlin'de de sahne alacak.

MANOWAR 2019'DA GİTTİĞİ KİEV'DE SAVAŞ YÜZÜNDEN BU KEZ SAHNE ALMAYACAK

Grup 2019 yılında gerçekleştirdiği ''Final Battle'' turnesinde uğradığı Ukrayna'nın başkenti Kiev'e bu kez işgal altında olduğu için henüz program kapsamına almış değil.

Eric Adams ve Joey DeMaio öncülüğündeki grup Battle Hymns, Into Glory Ride, Triumph Of Steel, Kings Of Metal ve Warriors Of The World’ün de aralarında bulunduğu sekiz stüdyo albümünden seçilen şarkıları ve sahne şovuyla 18 Haziran akşamı Küçükçiftlik Park’ta sahneye çıkacak.

MANOWAR'IN BASÇISI JOEY DE MAİO: ''TÜRKİYE'YE AŞIĞIM''

Bu Manowar'ın ilk Türkiye konseri olmayacak. İlk kez 2005 yılında İstanbul'a gelen dünyaca ünlü heavy metal grubu, Yedikule Zindanları, İnönü Stadyumu ve en son 2019'da yine Küçükçiftlik Parkı'nda hayranlarının karşısına çıkmıştı.

O dönem Hürriyet'ten Doğa Yücel'e konuşan grubun grubun kurucusu ve basçısı Joey de Maio, ''Ben Türkiye’yi sadece sevmiyorum, Türkiye’ye âşığım. Tüm grup üyeleri de böyle düşünüyor. Oradaki hayranlar gerçek hayran. Tüm dünyadaki en güçlü ‘Manowarrior’lardan biri onlar. Onlarla aramızda çok özel bir ilişki var, bu bir kardeşlik. Heavy Metal’e inançları tam. Diğer yandan ülkeniz, tarihiniz muhteşem. Gruptaki herkes hemfikir, olabilecek en güzel yemekler sizde. Dünyada gitmediğimiz yer kalmadı ama Türkiye’yle ilgili özel, sihirli bir şey var. Almanya da böyle mesela ama onun da sebebi orada da çok sayıda Türk’ün yaşaması olabilir'' demişti.

Etiketler
İstanbul Konser