'Seninle Evlenir Miyim' Kartal'da sahnelendi

İki perdelik "“Seninle Evlenir Miyim" isimli oyuna Kartallı tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Usta oyuncular Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin rol aldığı komedi türündeki oyun, 90 dakika boyunca seyirciyi güldürdü.

'Seninle Evlenir Miyim' Kartal'da sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Aralık ayı etkinlikleri kapsamında Kartal Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde “Seninle Evlenir Miyim” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İki perdelik tiyatro oyununa Kartallı tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Usta oyuncular Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin rol aldığı komedi türündeki oyun, 90 dakika boyunca seyirciyi güldürdü.

Barbaros Uzuner’in yönettiği oyunda vapurda tanışan Baran ve Cansu adlı iki karakter etrafında, kadın erkek ilişkilerine yönelik komik durum ve olaylar sahneye konuldu.

Tanışma, heyecan içinde gerçekleşen ilk buluşma, kıskançlık, aldatma, evlilik hazırlıkları, düğün, evlilikte akrabaların çiftlere etkisi, bir birlikteliği yürütmenin zorlukları gibi konuların tümü, komedi dozu yüksek bir üslup ile sahneye konuldu.

Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen’in, öğrencileri Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi’nin performansları ile alkışlanan oyunun sonunda, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına usta oyunculara Kartal heykelciği takdim edildi.


Etiketler
Tiyatro Kartal