İstanbul'da bugün de durum değişmedi, AVM kuyruğu oluştu

Koronavirüs nedeniyle kapatılan AVM'ler dün normalleşme süreci kapsamında tekrar kepenk açtı. İlk günde uzun kuyrukların oluştuğu AVM'lerde bugün de görüntü değişmedi.

İstanbul'da bugün de durum değişmedi, AVM kuyruğu oluştu

Normalleşme süreci kapsamında dün açılan ve vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu alışveriş merkezlerinde bugün de manzara değişmedi. Bilim Kurulu üyelerinin zorunlu olmadıkça gidilmemesi gerektiğinin altını çizdiği AVM'lerin kapısında bugün de sıra vardı.

Dün Esenyurt’ta bulunan bir AVM’nin önünde uzun kuyruklar oluşmuştu. Bugün saat 11.00’de açılan AVM’nin önünde aynı görüntüler yaşanırken, vatandaşlar AVM’nin önüne sabah saat 10.00 sıralarında gelerek uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul'da bugün de durum değişmedi, AVM kuyruğu oluştu - Resim : 1

AVM önündeki banklara şerit çekilerek kimsenin oturmasına izin verilmedi. AVM’nin güvenlik görevlileri ve polis ekipleri vatandaşları sosyal mesafeyi korumaları yönünde uyarırken, kuyrukta bekleyenlerin maske taktıkları görüldü.

İstanbul'da bugün de durum değişmedi, AVM kuyruğu oluştu - Resim : 2

Saat 11.00’de kapıların açılmasıyla müşteriler içeriye alındı. İçeriye girmek isteyen herkesin tek tek ateşi ölçüldü. AVM önüne ise yoğunluk yaşanmaması için bant çekilerek gelenlerin sıraya girmesi sağlandı.

İstanbul'da bugün de durum değişmedi, AVM kuyruğu oluştu - Resim : 3

Açılışın yapılmasına rağmen kapıdaki kuyruğun uzun süre devam ettiği görüldü. 220 mağazanın olduğu AVM’de ise 40 mağazanın açık olduğu öğrenildi.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye