İmam Cuma hutbesinde doktorları hedef aldı: Daha fazla öldürülmesini getirir

Konya Şehir Hastanesi'nde Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesinin ardından Konya'da bir imam doktorları hedef aldı. Cemaate vaaz veren imam, "Bu doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" diyerek doktorları suçladı.

İmam Cuma hutbesinde doktorları hedef aldı: Daha fazla öldürülmesini getirir

GERÇEK GÜNDEM - Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olan Doktor Ekrem Karakaya'nın bir hasta yakını tarafından öldürülmesinin ardından Türk Tabipleri Birliği olmak üzere mesleki örgütler sağlık çalışanlarının uğradığı şiddete karşı tepki göstererek 7- 8 Temmuz’da grev kararı aldı.

Sağlık emekçilerinin grev kararının ardından Konya'nın Selçuklu ilçesinde Kayalar Cami'nde görev yapan imamın cuma vaazında, doktorları hedef alarak, "Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" diyerek doktorları suçladı.

"HEKİMLERE KARŞI BU ÖFKE NEDEN?

Tıp Dünyası adlı Twitter hesabından paylaşılan görüntülerde, "Bir hekim arkadaşımızın mesajı üzerinden bu videoya ulaştık. Şu rezaleti paylaşın ki herkes duysun. Hekimlere karşı bu öfke neden? Camilerde toplumu kışkırtma çabalarınız neden?" diye soruldu.

İşte o görüntüler:

Etiketler
Konya Hastane