Sanatçıları hedef alan Muharrem İnce'ye Bülent Emrah Parlak, Sırrı Süreyya taklidi ile yanıt verdi

Sanatçıları hedef alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye Sırrı Süreyya Önder taklidi ile yanıt veren oyuncu Bülent Emrah Parlak, "Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. İhtiyaç kalmaz" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, kendisini desteklemeyen ünlü isimler için kullandığı "sözde sanatçılar" ifadesi gündem olmuş Fazıl Say, Genco Erkal, Şahan Gökbakar ve Gökhan Özoğuz ile birçok sanatçı İnce'nin bu sözlerine tepki göstermişti.

BİR YANITTA BÜLENT EMRAH'TAN

İnce'nin özrü kamuoyunda tartışılmaya devam ederken; İnce'ye bir yanıt da ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak'tan geldi.

İnce'ye, eski HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder taklidiyle yanıt veren Parlak, "Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. İhtiyaç kalmaz" dedi.

Parlak, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"İnce, biraz önce sosyal medyadan dün paylaşmış olduğun sanatçılar açısından saçma sapan, aşağılayıcı, hakaretamiz ve hepimizin bildiği, tanıdığı ve de nefret ettiği bir üslupla yapılmış olan açıklamadan ötürü özür dilemişsin. Özür bizim toplumumuzda ve de dünyadaki diğer toplumlarda insanlar için iletişimde çok kutsal mahiyette bir yerdedir. İnce sana iki tane tavsiye vereceğim kardeşim. Eğer dinlersen zihnin berraklaşacak.

Şimdi özür dilerken nedeni belli olmaz, dünya edebiyatından John Steinbeck'ten örnek vermişsin. Ben de sana diyorum ki kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir. İhtiyaç kalmaz. İnce, bu ülkenin kalbini kırdıktan sonra özür dilediğinde hiçbir ihtiyaç kalmayacak. Yapma kardeşim. İkinci olarak da, Steinbeck'i rahat bırak. Bak sana Pablo Neruda'dan örnek verdim. Senin bu yaptığını yemin ediyorum Salvador Dali yapmaz. Haydi eyvallah!"

Etiketler
Muharrem İnce Sırrı Süreyya Önder Memleket Partisi