Lodos deniz trafiğini vurdu: İzmir, İstanbul ve Bursa'dan sefer kararları

Lodos nedeniyle deniz trafiği olumsuz etkilendi. İzmir'de tüm vapur seferleri iptal edilirken İstanbul'da vapur seferlerinde aksama ve iptaller yaşanıyor. BUDO ise bazı seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Lodos deniz trafiğini vurdu: İzmir, İstanbul ve Bursa'dan sefer kararları

Yurtta baş gösteren olumsuz hava koşulları, deniz trafiğini etkiledi.

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle tüm vapur seferleri iptal edildi.

İZDENİZ Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle arabalı vapur ve yolcu gemisi seferleri iptal edilmiştir" ifadesi kullanıldı.

İSTANBUL’DA AKSAMALAR

İstanbul'da ise Şehir Hatları A.Ş.'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda, lodos nedeniyle vapur seferlerinde aksama ve iptaller yaşandığı belirtildi.

Duyuruda, Avcılar-Bostancı seferinin, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş seferinde Moda uğramasının, Avcılar-Bakırköy-Kadıköy seferinde de Avcılar uğramasının yapılamadığı bildirildi.

BUDO SEFERLERİNİN BAZILARI DA İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları da iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, saat 08.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 11.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile 12.15'teki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları dolayısıyla gerçekleştirilemeyecek.

Etiketler
Deniz Seferleri Lodos İzmir Bursa