Konya'da Korkutan Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Konya'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Konya'da Korkutan Deprem
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Konya'nın Kulu ilçesi olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 9,24 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, depremle ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi'ne herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmadığı, ekiplerce saha taramalarının titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da yaptığı paylaşımda, kendilerine ulaşan olumsuz bir durum olmadığını, süreci yakından takip ettiklerini belirtti.

Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir ise belediye ekipleri ve ilgili kurumlarla gelişmeleri yakından takip ettiklerini, vatandaşların endişe etmesine gerek olmadığını, gerekli tüm kontrolleri yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler
Konya Deprem