Deniz Baykal'ın kızından açıklama: Babam uykusunda vefat etti

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vefatı ile ilgili kızı Aslı Baykal açıklama yaptı. Aslı Baykal, "Babam bu sabah evinde, uykusunda vefat etti. Cenazesini salı günü Antalya'da defnetmeyi planlıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Deniz Baykal'ın kızından açıklama: Babam uykusunda vefat etti

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, babasının bu sabah Ankara'daki evinde vefat ettiğini, cenazesini salı günü Antalya'da defnetmeyi planladıklarını söyledi.

84 yaşında vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, açıklama yaptı. Baykal, "Babam bu sabah evinde uykusunda vefat etti. Cenazeyi salı günü Antalya'da defnetmeyi planlıyoruz." bilgisini verdi.

Taziyeleri Ankara'daki evlerinde öğleden sonra kabul edeceklerini ifade eden Aslı Baykal, "Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

ANKARA'DA GÖMÜLECEK

Yeni bir açıklama yapan Aslı Baykal "Bu sabaha karşı 04.00te hakkın rahmetine kavuşan Babam Deniz Baykal’ın cenaze töreni 14 şubat 2023 tarihinde saat 10:00da CHP ve 11:30da TBMM’de yapılacaktır. Öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından devlet mezarlığına defnedilecektir" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Etiketler
Deniz Baykal Antalya