Kaan Sekban'dan çok paylaşılan Nagehan Alçı videosu!

Sosyal medyadaki videolarıyla ünlenen Kaan Sekban, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'yı taklit ettiği bir video yayınladı. Sekban'ın taklidini köşesinde değerlendiren Alçı, "İzledim ve çok güldüm" dedi

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde "Türkiye'nin Nabzı" programında soruları yanıtladı...

Programda soru soran isimlerden Nagehan Alçı'nın İstanbul ve seçimlerle ilgili olmayan sorular sorması ise tepki topladı.

“Devletle Abdullah Öcalan'ın görüşmesine olumlu bakar mısınız”, “Kürt ve Alevi katliamı olan Dersim katliamı konusunda ne düşünüyorsunuz”, “Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüşme kararına ne diyorsunuz?” gibi sorular sorması üzerine İmamoğlu tepki gösterdi.

ÜNLÜ KOMEDYENDEN NAGEHAN ALÇI VİDEOSU

Ünlü komedyen Kaan Sekban Nagehan Alçı'nın o anlarını video çekerek ti'ye aldı. Nagehan Alçı ise bugünkü köşesinden videoyu izlediğini ve beğendiğini aktardı.

İŞTE O YAZI

Kaan Sekban’ın beni taklidine çok güldüm

Açık söylemek gerekirse komedyen Kaan Sekban’ın adını duymamıştım.

Dün arkadaşlarım Sekban’ın beni taklit ederek hicvettiği skecini göndermişler. İzledim ve çok güldüm.

Sonra diğer komedi videolarına da baktım. Özellikle finans dünyasını ve plaza hayatını mükemmel tiye alıyor. Epey de bir seveni var. İstikbali daha da parlak bir komedyen olabilir gibi geldi.

Fırsat bulursam Kaan Sekban’ın PSM gibi yerlerde sergilediği stand-up şovuna da gideceğim. Bu arada çok iyi taklitler yapan bir de İsmail Baki vardı. Şimdi Sekban’ı yazarken aklıma geldi.

Siyaset ve medya dünyasının özgürce mizah yoluyla hicvedilmesi hepimize zenginlik kazandırır. Bırakınız komedyenler mizah yapsınlar. Bundan ülkeye zarar gelmez…

Etiketler
Nagehan Alçı Habertürk