Eski sevgilisinin hayatını kabusa çevirdi: Tutuklanmıyor

Bir kadını tehdit ettiği, şantaj yaptığı ve görüntülerini internette paylaştığı için hakkında açılan 5 davaya rağmen tutuklanmayan Burak A. taciz ve tehditlerini sürdürüyor.

Eski sevgilisinin hayatını kabusa çevirdi: Tutuklanmıyor

Rıfat Doğan/Artı Gerçek - D.B., eski erkek arkadaşı Zühtü Burat A.'nın çekip internete koyduğu videolarla şantaj ve tehdide maruz kaldı. Hakkında suç duyurusu ve beş dava bulunan şüpheli elini kolunu sallayarak dolaşıyor.

Savcılığa suç duyurusunda bulunan D.B., kendisini tehdit eden Zühtü Burat A. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı ancak şüpheli buna da uymadı.

İki yıl önce tanıştığı Zühtü Burak A.'yla ilişkisini bir süre sonra bitirdiği için tehdit ve şantaja maruz kalan kadın, şüphelinin çektiği görüntüler nedeniyle işinden de oldu.

Burak A.'nın kadına ait bilgileri açtığı sahte hesaplardan yaymasıyla başka erkeklerin tacizine de maruz kalan genç kadına yapılanlar bununla da sınırlı kalmadı. Genç kadını cinsel ilişkiye zorlayan ve çektiği özel görüntüleri kadının yakınlarına göndermekle tehdit eden Burak A., 24 yaşındaki kadının psikolojik sorunlar yaşamasına neden oldu.

UZAKLAŞTIRMA KARARINA UYMADI

Mağdur kadın, Burak A.'nın yaptıklarına daha fazla dayanamayarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran D.B., Zühtü Burak A.'ya karşı koruma talep etti.

Mahkeme uzaklaştırma cezası verirken, Burak A., bu karara da uymayınca 6 gün cezaevinde kaldı. Bu olaydan sonra tacizlerini arttıran Zühtü Burak A., görüntüleri internetten yayarak tehdit ve şantajlarına devam etti.

SUÇ DUYURUSU VAR, AÇILMIŞ DAVALAR VAR AMA DIŞARIDA

Hakkında 'tehdit, şantaj, özel hayatın gizliliği, huzuru bozma' gibi birçok suçlama nedeniyle yapılan suç duyurularından 5 tanesi davaya dönüşen Burak A. için Aile Mahkemesi'nce verilen 5 koruma kararı ve iki zorlama hapsi kararı daha olduğu öğrenildi.

TACİZE DEVAM EDİYOR

Artı Gerçek'e konuşan mağdur kadının avukatı Berk Ünlüustaoğlu, savcılıkta bulunan çok sayıda dosyasına rağmen, karakolun gelip şahsı almadığını belirterek adı anılan kişinin halen dışarıda elini kolunu sallayarak dolaştığını söyledi. Suç dosyası kabarık olan şahıs için bir an önce yargının harekete geçmesi gerektiğini belirten Ünlüustaoğlu, şahsın dışarıda olması nedeniyle müvekkilini sürekli taciz ettiğini dile getirdi.

Etiketler
Inter Taciz Tehdit