5 ilde FETÖ operasyonu: 2 tutuklama
ZONGULDAK merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı 'Bylock' kullanıcısı olduğu ve örgütsel faaliyetlerde bulundukları tespit edilen 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Zonguldak, Osmaniye, Ankara, Mersin ve İzmir'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.
Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi
ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!
Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.A, A.B, İ.E. ve F.N.Z. adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.A. ile İ.E. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.