Fuhuş çetesinin lideri polis çıktı

Ankara'da yapılan fuhuş operasyonunda çökertilen çetenin lideri polis çıktı.

Fuhuş çetesinin lideri polis çıktı

Ankara'da fuhuş ve insan kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyona dair Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada ise fuhuş ve insan ticareti şüphelisi G.K.'nin, 1'i yabancı uyruklu 5 kişiyi fuhşa zorladığı tespit edildiği ifade edildi. Şüpheli G.K'nin kimliği ortaya çıktı. Ankara'da Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi'nde görevli bir polis G.K'nin yabancı uyruklu 5 kadını zorla tutarak fuhuş ve insan ticareti yaptığı belirlerdi.

FUHUŞ ÇETESİ LİDERİ POLİS ÇIKTI

Ankara'da Hassas Bölgeleri Koruma Şubesinde çalışan polis memuru G.K.'nin zorla fuhuş ve insan ticareti yaptığı ihbarı üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Ankara Emniyeti tarafından 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonrasında gözaltına alınan polis memuru G.K. tutuklandı.

Zorla çalıştırdığı yabancı uyrukluların pasaportlarını alarak tehdit eden polisin, yabancı uyruklu sevgilisi M.S. isimli kadına da müşterilerinin telefonlarına bakmakla görevlendirdiği ortaya çıktı. Yapılan çalışma sonucunda, G.K.'nin Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesinde bulunan 2 farklı evde aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 5 kadını fuhşa zorladığı tespit edildi.

POLİS MEMURU TUTUKLANDI

Teknik ve fiziki takibin ardından G.K. ile birlikte hareket ettikleri tespit edilen M.E, H.M, A.Z, S.K ve yabancı uyruklu M.S, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. A.Z, G.K, H.M ve M.E Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, il dışında bulunan S.K hakkında adli kontrol kararı verildi. Yabancı uyruklu M.S ise Başsavcılık tarafından salıverildi.

Etiketler
Ankara Operasyon Polis