Deniz Zeyrek: Şimdi sıra Bakan Karaismailoğlu’na geldi

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, İstanbul'da kar fırtınası sırasında oluşan mağduriyetle ilgili özür sırasının Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nda olduğunu söyledi.

Deniz Zeyrek: Şimdi sıra Bakan Karaismailoğlu’na geldi

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, hafta başında yoğun kar yağışı nedeniyle hayatın felç olduğu İstanbul'da büyükşehir belediyesiyle ilgili yaşanan tartışmaları yorumladı.

İmamoğlu'nun İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ile yemek yemesine değinen Zeyrek, "19 saatlik bir esaretin bir saatlik bir yemek nedeniyle sonlandırılamadığını düşünmek tam anlamıyla aymazlıktır. İmamoğlu, her şeye rağmen çıkıp hatasını kabul etti ve özür diledi. 'Tek bir vatandaşı mağdur ettiysek özür diliyorum' dedi. Doğrusunu yaptı" dedi.

Ardından şunları söyledi:

'KGM'NİN SORUMLULUĞUNDAKİ YOLLAR DA KAR FIRTINASI SIRASINDA KAPANMIŞTI'

"Şimdi sıra Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) sorumluluğunda olan yollar da kar fırtınası sırasında kapanmıştı. Kendilerinin o 17 saatlik afet saatlerinde nerelerde yemek yediklerini biliyorum ama bunun bir önemi yok. Zira bakan işin başında olsaydı da otobanlardaki insanları kurtaramayacaktı."

Yazının tamamı için tıklayın

Etiketler
Deniz Zeyrek İstanbul Adil Karaismailoğlu