Abdurrahman Dilipak: Troller iki kere günah işliyorlar, şeytanın safında askerler!

Abdurrahman Dilipak, sosyal medya trollerini eleştirdi. "Haksızların safında sözünü ve kalemini kiraya verenler şeytanın safında askerlik yapanlardır" dedi.

Abdurrahman Dilipak: Troller iki kere günah işliyorlar, şeytanın safında askerler!

İktidara yakınlığıyla bilinen ancak son dönemde bir köşe yazısı nedeniyle AKP'yle mahkemelik olan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 'trollere' tepki gösterdi.

Sosyal medyada troller, genel olarak AKP ile özdeşleştiriliyor. 'Aktroll' olarak anılan bu kişiler, paylaşımlarıyla genellikle muhalif cenahı hedef gösteriyor.

"Troller hem birini övüp onu yücelterek, hem başkasını aşağılayıp azarlayarak iki kere günah işliyorlar. Kul hakkına giriyorlar. Bunu sürekli yaptıkları için de günahta temerrüte düşüyorlar" diyen Dilipak, yazısının ilerleyen bölümlerinde şunları kaydetti:

'KENDİLERİ O ŞEYİ YAPMIŞ GİBİ YARGILANACAKLARDIR'

Haksızlıklar karşısında susanlar dilsiz şeytanlardır. Haksızların safında sözünü ve kalemini kiraya verenler şeytanın safında askerlik yapanlardır. O troller yarın, eleştirdiklerinde olmayan sıfatlar ve onların yapmadıkları, söylemedikleri sözlerle onları suçlamıyorlar mı. O şeyler de, eleştirdiklerinde yoksa, bunu söyleyenler, kendileri o şeyi yapmış gibi yargılanacaklardır. "

Etiketler
Abdurrahman Dilipak