Murat Ongun'dan Tevfik Göksu'ya 'Halk Ekmek' yanıtı: Trollerle eş güdümlü çalışan belediye başkanı...

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun Halk Ekmek büfelerinde ekmek bulunamadığı iddiasını içeren paylaşımına İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi.

Murat Ongun'dan Tevfik Göksu'ya 'Halk Ekmek' yanıtı: Trollerle eş güdümlü çalışan belediye başkanı...

Esenler Belediye Başkanı AKP'li Tevfik Göksu, Halk Ekmek büfelerinde ekmek bulunamadığını iddia eden bir haberi paylaştı. Göksu'nun paylaştığı görüntülerde; Halk Ekmek büfesine giden bir kişiye 'Ekmek yok' dendiği görüldü. Göksu, söz konusu videoyu "Halk Ekmek gerçeği' notuyla paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Göksu'nun iddiasına sosyal medyadan yanıt verdi.

'TROLLERLE EŞ GÜDÜMLÜ ÇALIŞAN BELEDİYE BAŞKANLARI...'

"Artan yüksek maliyetlere rağmen, fabrikalarımız tam kapasiteyle her gün 1.6 milyon Halk Ekmek üretiyor" diyen Ongun, ucuz ve sağlıklı ekmeğe ulaşmak isteyen yurttaşların büfeler önünde kuyruk oluşturduğunu söyledi. Ongun, "Trollerle eş güdümlü çalışan belediye başkanlarının iddiaları doğruyu yansıtmamakta" dedi.

YURTTAŞLAR UCUZ EKMEK İÇİN HALK EKMEK BÜFELERİNDE

Türkiye'de hemen her gün birçok ürün grubuna gelen zamlar ekmek fiyatlarını da 3,5 TL'ye kadar yükseltti. Derinleşen ekonomik kriz, yurttaşları uygun fiyatlı ekmek almak için Halk Ekmek büfelerine yönlendirdi. Halk Ekmek büfelerindeki kuyruklar dönem dönem basına yansıdı.

Etiketler
Esenler Ekmek Murat Ongun Tevfik Göksu