Kumpasa bir tepki de Demirtaş'tan: Bir zihniyet düşünün ki Boji'nin b*kundan medet umar hale gelmiş

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Boji'ye kurulan tuzağa tepki gösterdi.

Kumpasa bir tepki de Demirtaş'tan: Bir zihniyet düşünün ki Boji'nin b*kundan medet umar hale gelmiş

İstanbul'da ulaşım araçlarına binerek yaptığı seyahatlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kendisine İstanbulKart çıkartılan 'Boji' isimli köpeğe kurulan kumpasa yönelik tepkiler sürüyor.

HDP'nin Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da Boji'ye kurulan kumpasa tepki göstererek, "Bir zihniyet düşünün ki Boji’nin b*kundan medet umar hale gelmiş" dedi.

"Sıkma canını Boji" diye seslenen Demirtaş, döviz kurundaki yükselişe de gönderme yaparak şöyle yazdı:

"Kumpasın b*kunu çıkardılar ve yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Bir ara bizim kumpas davasını izlemeye gel, göreceksin ki aynı b*kun laciverdi. Sadece, henüz kameraya yakalanmadılar. Korkum o ki, dövizdeki yükselişi de bir şekilde getirip sana bağlayacaklar. Bence şu sıralar döviz bürolarının önünden geçme."

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da toplu taşıma araçlarına binerek seyahat eden Boji’ye tramvaya dışkı konularak kumpas kurulmuştu. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Bağcılar-Kabataş tramvayına konulan dışkının bir erkek tarafından sürüldüğünü gösteren bir video yayınlamıştı. Hakkında iftira atılan Boji’ye aile arandığı da duyurulmuştu.

Etiketler
Selahattin Demirtaş HDP