Sedat Peker'den Erkam Yıldırım' iddiaları: 'Keşke bunları konuştuktan sonra şikayet etseydin'

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları, Birleşik Arap Emirlikleri'nin izin vermemesi nedeniyle gazeteci Erk Acarer'in hesabından paylaşıldı. Peker, kendisini şikayet eden Erkam Yıldırım hakkında yeni iddialarda bulundu.

Sedat Peker'den Erkam Yıldırım' iddiaları: 'Keşke bunları konuştuktan sonra şikayet etseydin'

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları, Birleşik Arap Emirlikleri'nin izin vermemesi nedeniyle gazeteci Erk Acarer'in hesabından paylaşıldı. Peker, kendisini şikayet eden eski başbakan Binali Yıldırım'ın oplu Erkam Yıldırım hakkında yeni iddialarda bulundu.

Peker'in paylaşımları şöyle:

''Unutmadan, erkam yıldırım kardeşim, bence şikayeti sen erken yapıp boşuna beni tahrik ettin. Konteynerlarda kokainler benim ifşalarımdan sonra çokça yakalanmaya başlayınca, eskiden bir dönem kullanılmış olan ancak zorluğu çok olduğu için sonra vazgeçilen, gemilerin altına kokainlerin kaynak yapılarak İzmir Limanı’na geldiklerinde ise İzmir Aliağa’daki gemi havuz bakımlarına gemiler alınarak kokainlerin orada çıkarılıp piyasaya dağıtılmak üzere yeni çalışmaların tekrar başladığını konuşacaktık. Keşke bunları da konuştuğumuzda şikayet etseydin.

(bence ahbaplarına söyle bu işleri durdursunlar, biliyorsun ben anlattıktan sonra kokainler yakalanmaya başlıyor). Anadolu Adliyesi’ndeki savcı ahbaplarına da lütfen söyle; olsayla, bulsayı tarlaya ekersen sadece hiç çıkar.''

Etiketler
Sedat Peker Birleşik Arap Emirlikleri Suç örgütü