Sarayın yandaş müteahhidi, ihaleye doymuyor: İzmir Depremi sonrası yapılacak konut projesi de ona verildi

Cumhurbaşkanlığı Sarayları'nın inşa eden Rönesans Holding, Hava Harp Okulu ihalesinin ardından şimdi de İzmir Depremi sonrası yapılacak konut projesi ihalesini aldı.

Sarayın yandaş müteahhidi, ihaleye doymuyor: İzmir Depremi sonrası yapılacak konut projesi de ona verildi

Cumhurbaşkanlığı Sarayları'nın inşa eden Rönesans Holding, Hava Harp Okulu ihalesinin ardından yeni bir ihaleyi de aldı.

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı tarafından ''İzmir Bayraklı İlçesi, Salhane ve Mansuroğlu Mahalleleri 3 Bölge 910 Adet Konut ve 132 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi” için ihale 19 Ocak'ta davet usulü ile gerçekleşti.

ÖZEL DAVET İLE RÖNESANS'A

Kimseye duyurulmadan özel olarak davet edilen şirketler arasında, kapalı kapılar arkasında yapılan ihale Rönesans'a verildi.

Projenin yaklaşık maliyeti 450 milyon lira olarak hesaplandı.

Sonuç ilanı bugün duyurulan ihalenin sözleşmesi 9 Şubat'ta imzalandı. Buna göre inşaatın tam bir yılda tamamlanması öngörüldü.

3 GÜNDE BİR İHALE

TOKİ tarafından İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında yer alan Hava Harp Okulu’nun inşası için yapılan ihaleyi de Rönesans Holding almış, ihale sonu 19 Mart'ta duyurulmuştu.

Etiketler
İzmir Depremi İzmir Cumhurbaşkanlığı Konut