AKP'nin Yeliz'i Ahmet Hamdi Çamlı'nın 'Rasim Öztekin' paylaşımı sosyal medyanın diline düştü!

AKP İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, bugün hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin ile ilgili yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler sosyal medyada alay konusu oldu.

AKP'nin Yeliz'i Ahmet Hamdi Çamlı'nın 'Rasim Öztekin' paylaşımı sosyal medyanın diline düştü!

AKP İstanbul milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, bugün hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin ile ilgili yaptığı paylaşımda "doğmasaydı ölmezdi" ifadelerini kullandı.

Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta oyuncusu Rasim Öztekin bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi hem sanat camiasında hem siyasi çevrede büyük üzüntüye neden oldu.

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da Rasim Öztekin'in vefatı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Çamlı'nın paylaşımında kullandığı ifadeler sosyal medyanın diline düştü.

'Doğmasaydı ölmezdi'

Çamlı, kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Öztekin'in vefatı ile ilgili olarak, "Halbuki, doğduğundan öldü, doğmasaydı ölmezdi" ifadelerini kullandı

İşte Çamlı'nın o tweeti:

Kalpten öldü, Kanserden öldü, Beyin kanamasından öldü, der dururlar... Halbuki,doğduğundan öldü, doğmasaydı ölmezdi! #RasimÖztekin Aileye Sabır dilerim...

AKP'nin Yeliz'i Ahmet Hamdi Çamlı'nın 'Rasim Öztekin' paylaşımı sosyal medyanın diline düştü! - Resim : 1

Etiketler
Milletvekili Rasim Öztekin