Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Sarı'nın acı haberi Kahramanmaraş'a düştü

Gara'da şehit edilen 13 kişiden biri olan Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı'nın Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düştü.

Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Sarı'nın acı haberi Kahramanmaraş'a düştü

IRAK'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 kişiden biri olan Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı'nın (32) Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düştü.

13 Ağustos 2015'te Diyarbakır-Bingöl Karayolu'nda PKK'lı teröristlerce kaçırılan Hüseyin Sarı'nın şehadet haberi sonrası, Kahramanmaraş'taki babası Hasan ile annesi Bedia gözyaşlarına boğuldu.

Emine Sarı ile evli olan şehid, Malatya'daki işlemlerinin ardından Kahramanmaraş'ta düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. (DHA)

BABA EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Hava Savunma Uzmanı Hüseyin Sarı'nın memleketi Kahramanmaraş'taki baba ocağı ve evin bulunduğu sokağa Türk bayraklarıyla asıldı.

Acı haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları da eve akın etti. Acı haberi askeri yetkililerle birlikte veren Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, baba Hasan Sarı'ya başsağlığı diledi.

KAÇIRILMASAYDI DÜĞÜN YAPACAKTI

Şehit Hüseyin Sarı'nın nianlısı Emine Sarı ile resmi nikah yaparak evlendiği ve düğün yapmak için memleketi Kahramanmaraş'a geldiği sırada kaçırıldığı belirtildi. Sarı, kaçırılmasaydı bir hafta sonra düğün yaparak Emine Sarı ile dünyaevine girecekti.

Etiketler
Gara 13 şehit Kahramanmaraş Şehit