Binomo ticaret platformu incelemesi

Binomo 2018 yılında Uluslararası Finans Komisyonu’nun Kategori “A” üyesi olmuştur.

Binomo ticaret platformu incelemesi

Binomo bir ticaret platformudur. İnternet üzerinden gerçek zamanlı piyasalara erişebileceğiniz bir platform olan Binomo’da, emtialara, döviz çiftlerine ve endekslerine yatırım yapabilir, kendinize ek gelir elde edebilirsiniz. Binomo 2018 yılında Uluslararası Finans Komisyonu’nun Kategori “A” üyesi olmuştur. Bu üyeliği ile müşteri memnuniyeti ve güvenilirliği açısından önemli bir yol katetmiştir.

Binomo nedir?

Güvenilir bir online ticaret platformu olan Binomo, Türkçe dil desteğiyle karşımıza çıkıyor. Dünyada 133 ülkede mevcut olan ve faaliyet gösteren Binomo’da günlük 900 bini aşkın yatırımcı işlem yapıyor. Her kullanıcıya sunulan ücretsiz eğitimler, 7/24 canlı destek hattı ve demo hesap ile Binomo diğer platformlardan kendini olumlu anlamda ayrıştırıyor.

Binomo müşteri hizmetleri açısından da oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Müşteri memnuniyeti ve güvenilirliği Binomo için olmazsa olmaz. Bu sebeple, Binomo’yu kısaca müşterisini düşünen ve müşterilerine birçok farklı avantaj sağlayan güvenilir bir ticaret platformu olarak tanımlayabiliriz.

Peki, Binomo’dan ek gelir kazanmak mümkün müdür? Mümkünse nasıl? Bu platformda eğitimler görebilir, deneme hesabınızla analizler yapabilir ve sonrasında gerçek hesabınızla ticaret yapmaya başlayabilirsiniz. Binomo yatırımcılarına pratik ve elverişli bir şekilde diledikleri yerden, dilerlerse bilgisayar ya da dilerlerse akıllı cihazlar üzerinden işlem yapabilme ve doğru analizler kullanıldığı takdirde yatırımcılarına ek gelir kaynağı oluşturma fırsatını sunar.

Ticaretiniz sonucunda sermayeniz artabilir veya azalabilir. Ticaretin riskli bir iş olduğunu ve bu riskin sorumluluğunun tamamen sizde olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz. Bu sebeple, Binomo’da ticaret yaparak sermayenizi arttırabilir veya sermayenizde azalma görebilirsiniz. Binomo nedir nasıl ek gelir kazanılır sorularına cevap olacak nitelikteki bilgileri sizlere aktardık. Tekrar kısa bir cevap vermek gerekirse; Binomo güvenilir bir ticaret platformudur ve bu platform üzerinden ticaret yaparak kendinize ek gelir elde edebilirsiniz.

Kayıt ve giriş

Binomo websitesine (https://binomo.com/) adresine girdikten sonra sağ üstteki “Oturum Aç” butonuna tıklayınız. Tıkladıktan sonra karşınıza “Üye olun” ve “Oturum aç” olmak üzere 2 sekme çıkacak. Eğer üye iseniz gerekli bilgileri girerek buradan giriş yapabilirsiniz. Üye olmak için, “Üye olun” sekmesi altındaki sizden istenen bilgileri doldurmanız gerekiyor. Ayrıca, Facebook ve Google ile de üye olabilirsiniz.

Üye olmak için sizden e-mail, şifre ve para birimi isteniyor. Güncel olarak kullandığınız e-posta adresinizi, Binomo hesabınıza erişmek için kullanacağınız parolayı ve istediğiniz para birimini seçtikten sonra Müşteri Sözleşmesi ve Gizlilik Politikasını okuyup, onaylayıp, hesap oluştur butonuna tıklayarak üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra tekrar “oturum aç” sekmesine gidip, Binomo giriş bilgilerinizi yazarak Binomo platformuna erişim sağlayabilirsiniz.

Hesap türleri

Binomo’da Demo, Standart, Gold ve VIP olmak üzere 4 farklı hesap türü mevcuttur. Demo hesabınız siz üye olduktan sonra otomatik olarak etkinleştirilecektir. Gelin bu hesap türlerini ve avantajlarını detaylı bir şekilde inceleyelim.

Standart hesap:

40 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz
Sermaye çekme talebinizden sonra 3 iş günü içerisinde sistemden geri dönüş alabilirsiniz
Yüzde 100’e varan sermaye yatırma bonusunu elde edebilirsiniz
Yüzde 85’e varan karlılığa ulaşabilirsiniz (tahmin doğruysa)
Ücretli veya ücretsiz turnuvalara katılabilirsiniz
Gold hesap:

50 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz
Sermaye çekme talebinizden sonra 24 saat içerisinde sistemden geri dönüş alabilirsiniz. Bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.
Yüzde 150’ye varan sermaye yatırma bonusunu elde edebilirsiniz
Yüzde 90’a varan karlılığa ulaşabilirsiniz (tahmin doğruysa).
Ücretli veya ücretsiz turnuvalara katılabilirsiniz
Olumsuz işlem yapmanız durumunda her Pazartesi yatırımınızın %5’ini iade alabilirsiniz
Sigortalı yatırım avantajından yararlanabilirsiniz
Happy hour’dan yararlanabilirsiniz
Kişisel yöneticiye sahip olabilir
VIP hesap:

60 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz
Sermaye çekme talebinizden sonra 4 saat içerisinde sistemden geri dönüş alabilirsiniz. Bazı ödeme seçenekleri ile çekilmesi yine de 3 güne kadar sürebilmektedir.
Yüzde 200’e varan sermaye yatırma bonusunu elde edebilirsiniz
Yüzde 90’a varan karlılığa ulaşabilirsiniz (tahmin doğruysa)
Ücretli veya ücretsiz turnuvalar dışında VIP turnuvalara katılabilirsiniz
Olumsuz işlem yapmanız durumunda her Pazartesi yatırımınızın %10’unu iade alabilirsiniz
Sigortalı yatırım avantajından yararlanabilirsiniz
Happy hour’dan yararlanabilirsiniz
Yatırım miktarınıza bağlı olarak hediyeler kazanabilir, VIP yöneticisi size risksiz işlemler verebilir.
Ayrıca, Binomo hesabınızda hesap türünüze göre çeşitli bonuslar elde edebileceğinizi belirtmek isteriz. Bunun dışında Binomo bonus kodu ile de hesabınıza bonus ekleyebilirsiniz. Örneğin Binomo size hediye olarak para yatırmama bonusları (no deposit bonus) gönderebilir. Bu bonus, size gönderildikten 3 gün içerisinde etkinleştirilmelidir, aksi takdirde bonustan yararlanamazsınız.

Demo

Binomo Demo hesap siz üye olduktan sonra otomatik olarak aktif hale gelir. Demo hesabınız bir deneme hesabı olup, o hesaptaki bakiyeniz tamamen sanaldır. Demo hesabınız ile Binomo platformuna daha hızlı bir şekilde adapte olabilir, Binomo’nun arayüzüne alışmanız daha kolay olabilir. Her kullanıcıya önerimiz, gerçek hesabınızdan yatırım yapmadan önce Demo hesabıyla denemeler yapmanız. Demo hesap ile tecrübenizi arttırıp daha sonra gerçek hesabınızla ticaret yapmanızın daha mantıklı olacağını düşünüyoruz. Ancak tabii ki de demo hesabı kullanmadan yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Binomo nasıl kullanılır?

Öncelikle söylemek isteriz ki, Binomo nasıl oynanır diye değil, nasıl kullanılırın cevabını vermek istiyoruz. Çünkü Binomo, bir oyun değil. Aksine, ciddi bir ticaret platformudur. Öncelikle Binomo internet sitesine giderek (https://binomo.com/) üye olmanız, üye olduktan sonra siteye giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra size sunulan emtialara, döviz çiftleri ve endekslerine yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Turnuvalar

Binomo platformunda ücretli ve ücretsiz turnuvalar mevcut. Kullanıcılar bu turnuvalara katılıp, başarılı oldukları ek gelir elde edin. Ücretli turnuvalara girmek için turnuva giriş bedelinin kullanıcıların bakiyesinde bulunması gerekiyor. Örneğin, turnuvanın giriş bedeli 100 TL ise sizin bakiyenizde minimum 100 TL bulunması gerekiyor, bakiyenin yetersiz kalması durumunda turnuvaya giriş yapılamaz. Ücretsiz turnuvalar ise herkese açıktır.

Para çekme

Bu bölümde sizlere Binomo para çekme nasıl yapılır sorusunun cevabını vereceğiz. Binomo para çekimi için Binomo’ya giriş yaptıktan sonra “Kasiyer” bölümünü ziyaret ediniz. Buradan istediğiniz tutarı seçerek para çekme talebini gönderebilirsiniz.

Eğer Binomo para çekemiyorum diyorsanız veya para çekme sorunu var diyorsanız, dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Bunlardan birincisi para çekme limitidir. Binomo’da minimum para çekme limiti 10 $ veya 10 $ değerine denk bir tutardır. Günde en fazla 3.000 $ veya 3.000 $ değerine denk bir tutar, haftalık 10.000 $ veya 10.000 $ değerine denk bir tutar ve aylık limit ise 40.000 $/40.000 € veya 40.000 $'a denk bir tutardır. Sermaye çekme talebi öncesinde bu limitleri kontrol etmeniz gerekmektedir. Bu limitler dışarısında Binomo withdrawal yapamayacağınızı, hata ile karşılaşacağınızı hatırlatmak isteriz.

Bir diğer konu ise sermaye çekme yöntemidir. Sermaye yatırırken kullandığınız yöntem sermaye çekme talebinizde kullanılacaktır. Bu hususta ödeme yönteminden kaynaklanacak bir aksaklıkta, sermaye çekme işleminde bir problem çıkabilir. Karşılaşacağınız problemler için support@binomo.com email adresine yazarak destek ekiplerinden yardım talep edebilirsiniz.

Uygulamayı indirin

Binomo mobil uygulamasıyla sizlere istediğiniz zaman istediğiniz yerden ticaret yapma fırsatı sunuyor. İOS işletim sistemi için Binomo mobil uygulamasını indirin AppStore. Anroid işletim sistemlerinde kullanılması için Binomo mobil apk’yı indir linkinden indirebilirsiniz (https://binomo.com/tr/promo/android). Sadece internet sitesinde değil, mobil uygulamasıyla da dikkat çeken Binomo’yu hafta içi veya hafta sonu dilediğiniz ortamda dilediğiniz zaman diliminde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Binomo Türkiye yorumları

Binomo hakkında gerek sosyal medyada gerek internette birçok yorum ve incelemeler bulunmakta. Binomo hakkında yazılan yorumları gelin birlikte inceleyelim.

Mitchell Glorious: «Hepsi sabırlı olmakla ve trendin ortaya çıkmasını beklemekle ilgili».

Shekhar Bhati: «Ticaret için harika bir platform. Binomo hizmetlerini seviyorum».

Alperen Aykul: «Şimdi paran var ise büyük yatrip tek seferde büyük oynayabilirsin ama kaybetmeyide göze alman gerekli».

Binomo güvenilir mi?

Değerlendirmemiz sonucunda Binomo’nun güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. Binomo gerek 7/24 canlı teknik destek ekipleriyle, gerek diğer destek birimleriyle ve anlaşmazlık çözüm departmanıyla kullanıcılarına güven veriyor. Aynı şekilde Uluslararası Finans Komisyonu’nun Kategori “A” üyesi olması, müşterilerine hizmet kalitesini, ilişkilerin şeffaflığını, tarafsız bir uyuşmazlık çözüm kuruluşu tarafından sağlanacak korumayı garanti ettiğini gösteriyor.

Binomo şikayet konusunda da çok hassas bir şirket. Herhangi bir şikayetiniz olursa canlı destek ekiplerine yazabilir, support@binomo.com adresine mail atabilir, şikayetinizin devam etmesi veya çözümden tatmin olmama durumunuzda complaints@binomo.com adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Sadece şikayet değil, Binomo dolandırıcılığı da önlemek için birçok önlem almaktadır. Örnek olara sermaye çekerken doğrulama prosedürünün olmasını gösterebiliriz. Özetle Binomo, güvenliğinizi sağlamak için titiz bir şekilde çalışmaktadır.

Binomo haram mı?

Binomo helal mi veya Binomo haramı olarak kesin bir şey söyleyememekteyiz. Binomo helal veya haram demekten ziyade, Binomo’nun varlıklar üzerinden ticaret yapılan bir platform olduğunu söylememiz daha doğru olacaktır. Binomo bir ticaret platformudur, oyun veya bahis platformu değildir. Bunun net bir şekilde anlaşılması gerekmektedir.

Sonuç

İncelememizde Binomo’nun güvenilir ve müşteri odaklı bir ticaret platformu olduğunu söyleyebiliriz. Güvenilirliğin ve memnuniyetin çok önemli olduğu bu günlerde, Binomo’nun müşterilerine sunduğu gerek canlı destek ekipleri gerek anlaşmazlık çözüm departmanını müşteriler açısından çok önemli ve değerli bulduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Binomo sadece müşteri ilişkileriyle değil, yeni ve hali hazırda platformu kullanan kullanıcılarına web sitesinde sunduğu eğitim ve stratejiler ile müşterilerinin gelişimini önemsediğini gösteriyor.

Genel bir yorum yapmak gerekirse, Binomo’yu her açıdan Binomo’yu başarılı bulduğumuzu söyleyebiliriz. Tekrar hatırlatmak isteriz ki ticaret risklidir ve bu risk tamamen kullanıcıya aittir. Ticaretinizin olumlu veya olumsuz sonuçlanması da sizlerin bilgi ve becerileriyle alakalıdır. Binomo’nun sizin yaptığınız işlemlerde ve ticarette hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Etiketler
Muş