Fahrettin Koca'nın İzmir uyarısı tepki çekti!

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, "İzmir'de şu anki şartlar Covıd- 19'un yayılmasına çok elverişli. Zor günlerin daha da zorlaşmasına izin vermeyelim" dedi. Fahrettin Koca'nın uyarısı sosyal medyada tepki çekti.

Fahrettin Koca'nın İzmir uyarısı tepki çekti!

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, "İzmir'de şu anki şartlar Covıd- 19'un yayılmasına çok elverişli. Zor günlerin daha da zorlaşmasına izin vermeyelim" dedi.

Bakan Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İzmir'de şu anki şartlar Covıd- 19'un yayılmasına çok elverişli.

Zor günlerin daha da zorlaşmasına izin vermeyelim. Vakaların azalması, kontrolümüze bağlı. Covıd- 19 sebebiyle yeni kayıplar vermeyelim" ifadelerini kullandı.

YURTTAŞLARDAN TEPKİ

Birgün'de yer alan habere göre; Sağlık Bakanı'nın uyarısına tepki gösteren yurttaşlar, Ayasofya'nın açılışını ve iktidarın mitinglerini hatırlattı.

Yaşanan durumda tedbir sorumluluğunun 'devlet' tarafından uygulanması gerektiğine dikkati çeken yurttaşların gösterdiği tepkilerden bazıları şöyle:

- Bakan bey 350 bin kişinin katılım gösterdiği Ayasofya açılışında, C.B mitinglerinde bu sözde virüs yayılmadıysa kayıplar yaşanmadıysa İzmir'dede yayılmaz...Sizlerden kaynaklı kalabalıklarda birşey olmadıysa şayet! bizler çok rahatız sizde rahat olun...

- En azından orda insanlar can kurtarmaya çalışıyor bu dönemde yapılan gereksiz miting şovlarına girmiyorlar.

- Aynen deprem öldğrmez covid öldürür dimi bakanım herkes devletimizin yaptığı son sistem depreme dayanıklı evlerde oturuyor

- İnsanların evi barkı yıkılmış yerle bir olmuş hala psikolojik baskı yapıyorsunuz ya, vatandaş tek başına birşey yapamıyor işte elinden başka birşey gelmiyor bu işe DEVLET el atmalı DEVLET !!!

Etiketler
İzmir Fahrettin Koca