THY'den 23 Nisan'ın 100. yılına özel uçuş: Gökyüzüne ay-yıldız çiziliyor

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel bir uçuş düzenliyor.

THY'den 23 Nisan'ın 100. yılına özel uçuş: Gökyüzüne ay-yıldız çiziliyor

Türk Hava Yolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir uçaklarının gökyüzünde ay yıldız çizmek için havalandığını açıkladı.

Uçak takip sistemi Flightradar24 üzerinden bir link paylaşan THY, sabah saatlerinde havalanan THY1920 kodlu uçağın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için gökyüzüne ay yıldız çizeceğini duyurdu.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, bayrak taşıyıcı havayolu, 23 Nisan 1920 tarihine atfen sefer sayısını 'TK1920' olarak belirlediği uçuş ile ilgili sosyal medya hesaplarından da tanıtım içerikleri paylaştı.

Twitter hesabından duyuruyu yapan THY şunları yazdı:

"Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağını açıyoruz! Bu tarihi uçuşu canlı izlemek için linke tıklayın."

THY'den 23 Nisan'ın 100. yılına özel uçuş: Gökyüzüne ay-yıldız çiziliyor - Resim : 1

Gerçekleştirilen bu özel sefer, uçuş takip verilerinin yer aldığı canlı hava trafiği sitesi Flightradar24 üzerinden de an be an takip edilebiliyor.

THY'nin özel uçuşu hakkında hazırlayacağı reklam filmi ise bu akşam saat 19.20’de resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Etiketler
TBMM THY Türkiye