Müzik öğretmeni, kızıyla birlikte 23 Nisan için şarkı besteledi

KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde müzik öğretmeni Ahmet Belen, kızı Aysel ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için şarkı yazdı. 9 yaşındaki Aysel, ''Bize bu bayramı hediye eden Atatürk'e teşekkür ediyoruz" dedi.

KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde müzik öğretmeni Ahmet Belen (34) kızı Aysel Belen (9) ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için şarkı besteledi. Arkadaşlarına virüs nedeniyle evde kalmaları çağrısında bulunan Aysel Belen, ''Bize bu bayramı hediye eden Atatürk'e teşekkür ediyoruz" dedi.


Ermenek Anadolu Lisesi'nde görev yapan müzik öğretmeni Ahmet Belen, Şehit Danış Tunalıgil İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi kızı Aysel Belen, virüs nedeniyle evde kaldıkları için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel şarkı besledi.


23 Nisan Bayramı'nda virüs nedeniyle evde kalmak zorunda kaldıklarını belirten Aysel Belen, ''Bugün 23 Nisan'ı evde kutlamak zorunda kaldık. Babamla birlikte şarkı yapmaya karar verdik. Birlikte şarkı yaptık. Bütün arkadaşlarımın bayramını kutluyorum. Lütfen virüs bitene kadar evde kalalım. 23 Nisan deyince aklıma neşe, oyunlar ve Atatürk geliyor. ''dedi.

Babası Ahmet Belen de, anne ve babaların çocuklarının evde kaldığı şu süreçte verimli geçirmeye çalıştıklarını belirterek, ''Çocuklarımızın virüs nedeniyle evde kaldığı şu günlerde zamanlarını en verimli şekilde geçirmek için anne ve babalar, ellerinden geleni yapıyor.

Kızımda bana 23 Nisan için bir şarkı yapabilir miyiz baba, dedi. İkimizin gönlünden bu sözler döküldü.''diye konuştu.

23 NİSAN

Atatürk bize armağan etti
Yirmi üç Nisan günü sizindir dedi
Dalgalansın şanlı bayrağım hep göklerde
Bugün bize Atamızdan kaldı hediye
Yüzüncü yılını kutluyoruz biz
Evimizde olsak da gururluyuz biz
Kalbimizde kötülük yok gönlümüz temiz
Çocuk genç yaşlı birlikte Türkiye'yiz biz.

Etiketler
Karaman Öğretmen