Murat Bardakçı: Ahmaklar, eblehler ve serserilere rağmen bu tablo Bakan'ın başarısı

Murat Bardakçı, Türkiye'nin koronavirüse karşı Avrupa'dan daha iyi bir sınav verdiğini savunduğu yazısında Bakan Koca'yıo överken karantinayı ihlal edenler için ağır ifadeler kullandı.

Murat Bardakçı: Ahmaklar, eblehler ve serserilere rağmen bu tablo Bakan'ın başarısı

"Temennim, Koronavirüs ile mücadeleye hayatlarını ortaya koyarak iştirak eden sağlık teşkilâtının birer “şehid” olan kurbanlarının ve o teşkilâtın başında bulunan Dr. Fahrettin Koca’nın bütün bu dertler nihayete erdiği zaman unutulmamalarıdır!" diyen Murat Bardakçı, Türkiye'nin koronavirüste ölüm vakalarının Avrupa'dan daha düşük olmasının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başarısı olduğunu savundu.

Bardakçı, üstelik bu başarının da açıklanan kurallara uymayanlara rağmen sağlandığını vurgularken "Evine kapanacağı yerde sokaklarda halay çeken ahmaklara, maske takması gerektiğini söyleyeni bıçaklayan serserilere, “Korona benden korksun” zihniyetindeki eblehlere, “Bende virüs varsa sende de olsun” deyip polisin yüzüne tükürmeye cür’et eden umreye gidip dönmüş ama dinden-imandan ve insanlıktan nasibini alamamış edepsizlere ve daha nicelerine rağmen!" diyerek sert ifadeler kullandı.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Murat Bardakçı Türkiye