Uydunet ve Kablonet Avantajları Nelerdir? Nasıl Abone Olunur?

Uydunet ve kablonet kavramları birbiri ile çok fazla karıştırılmakta ve farklı kavramlar olarak görülmektedir. Ancak ikiside aynı anlama gelmektedir.

Uydunet ve Kablonet Avantajları Nelerdir? Nasıl Abone Olunur?

Uydunet ve kablonet kavramları birbiri ile çok fazla karıştırılmakta ve farklı kavramlar olarak görülmektedir. Ancak ikiside aynı anlama gelmektedir.

Uydunet Türkiye üzerinde hizmet veren en eski sağlayıcıdır. İnternet ve televizyon alanlarında profesyonel olarak hizmet almanıza olanak sağlar. Uydunet olarak hizmet vermiş olan firma günümüzde isim değişikliği yaparak kablonet ismini almış bulunuyor. Yani ikiside aynı firmadır. Günümüzde artık uydunet ismi yerine kablonet ismi kullanılıyor.

Yapılmış olan isim değişikliği hiçbir şekilde firmanın hizmet kalitesini ve müşterilerini etkilememiş, aksine sayının çok daha fazla artış göstermesini sağlamıştır. Bu artışın başlıca nedeni firmanın tamamen farklı bir politikaya yönelmesinden kaynaklanır.

Kablonet müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı benimsemiş ve uygun fiyat tarifesi ile kullanıcıların gönlünü kazanmayı başarmıştır. Türksat uydusu aracılığı ile internet hizmeti sağlamakta ve hız konusunda oldukça iddialıdır.

Gelişen teknoloji ile birlikte firmada bünyesine yeni değerler kattı ve kendisini geliştirdi. Şu an Türkiye üzerinde yer alan birçok nokta üzerinde fiber internet hızı ile internette hızlı bir gezinti yapabiliyor ve oyunları düşük ping değerleri ile oynayabiliyorsunuz.

Sistem kablo tv altyapısını kullanmaktadır. Altyapı üzerinden bilgisayarınıza bağlanmış olan modem sayesinde telefon bağlatmanıza gerek kalmadan internete erişim sağlayabiliyorsunuz. Şu anda sağlamış oldukları bant genişliği ve iki yönlü iletişim altyapısı Türkiye üzerinde en hızlı internete sahip olmanıza olanak veriyor.

İnternet erişimi ve tv, hava koşulları tarafından hiçbir şekilde etkilenmez. Bunun nedeni erişimin kablo tv altyapısı aracılığı üzerinden gerçekleştirilmesidir. Bu sayede hiçbir şekilde kayıp yaşamadan aynı hız ile internetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kablonet sayesinde statik bir ip adresi alabilirsiniz. Almış olduğunuz bu ip sayesinde kurumsal bir şekilde hizmet vererek kazanç sağlayabilirsiniz. Bu ve daha fazla birçok avantajdan yararlanabilmek için tek yapmanız gereken abonelik almak ve hızlı internetin keyfine varmaya başlamak.

Maalesef birçok noktada hizmet veriyor olsalarda bazı noktalarda hala erişim imkanı bulunmuyor. Bu yüzden fiberkablonet.com adresinden kontrol sağlamalısınız.

Kablonet Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

*Merkezi destek sistemi

Kablonet bünyesinde çalıştırmış olduğu çalışanları sayesinde sizlere sürekli olarak canlı destek vermektedir. İnternet sitelerinde yer alan telefon numarası üzerinde 7/24 firma ile iletişime geçerek merak etmiş olduğunuz tüm soruları sorabilir ve yaşadığınız sorunlar için çözüm yöntemi alabilirsiniz.

Firmanın en büyük özelliği müşteri odaklı olarak hizmet vermeleridir. Memnun olan her bir müşteri daha fazla kazanç elde etmelerini sağlayacak ve ücretsiz olarak reklam vermiş olacaklardır. Bu politika ile hizmet verdikleri için her geçen gün daha fazla kesim kablonet avantajlarından yararlanmak için abonelik almaktadır.

Müşterilerinizle iyi bir geçmişiniz olduğunda, rakiplerinizin müşterilerinizi markanızdan uzaklaştırması zorlaşır. Müşterilerin sadakati, işletmeler için çok değerlidir çünkü hizmeti kullanmaya devam eden müşteriler, dönüşüm sağlamayan potansiyel müşterilerden dokuz kat daha fazladır. Olumlu müşteri ilişkileri kurmak, müşteri sadakatini artırır. Şirketlerin pozitif müşteri ilişkileri kurmaya yatırım yapması daha pahalı olsa da müşteri sadakatindeki kazanç, zaman içinde tutarlı bir gelir elde etmek için etkili olabilir.

Kablonet benimsemiş olduğu bu politikası sayesinde müşteri ilişkilerini en üst düzeyde tutarak müşteri kaybı yaşamadan hizmet veriyor.

*İnternet hızı ve çok sayıda internet paketi

Özellikle oyuncu gençler için internet hızı son derece önemlidir. Ancak standart bir üye internet hızını ve kotasını pek önemsemeyebilir. Kablonet abonelerini düşünerek kendilerine çok fazla sayıda paket olanağı sunuyor. Bu sayede istediğiniz paket ile istemiş olduğunuz internet hızına ulaşabiliyorsunuz.

Kullandığın kadar öde: İnterneti fazla kullanmayan kişiler için çıkarılmış olan bu tarife ile 16mbps indirme hızına erişebiliyorsunuz. Sadece sosyal medya üzerinde vakit harcayanlar ve video izlemeyen kişiler için oldukça mantıklı bir tarife.

· Kotalı tarifeler

· Duran kotalı tarifeler

· Akıllı sınırsız tarifeler

· Sınırsız tarifeler

· Simetrik tarifeler

Yukarıda yer alan size uygun tarifeyi seçerek kablonet aboneliği alabilir ve yüksek hızlı internetin tadını çıkarabilirsiniz.

Fiber Internet, verilerin dünya genelinde aktarılma şeklindeki son değişikliktir. Kablodan çok daha hızlıdır, çevirmeli bağlantıdan çok daha hızlıdır ve tek bir satırda büyük miktarda veri taşıyabilir ve çoğu zaman veri terabitlerine oldukça kolay bir şekilde ulaşır.

Fiber optik kablolar, ışık darbeleri kullanarak veri iletmek için küçük cam fiberler kullanır. Işık, elektrik gibi bir bakır telin içinden geçer, fiber kabloların avantajı aynı anda birden fazla sinyal taşıyabilmesidir.

İnternet hızınız, altyapının ne kadar veri işleyebileceğine bağlıdır.

Fiber-optik internet hatları, elektriğin fiziksel sınırlamalarına bağlı olmadıklarından, elektrik yerine modüle edilmiş ışık kullanarak veri aktarıyor ve bu da onlara daha yüksek bant genişliği kapasitesi sağlıyor. Fiber internet bağlantıları saniyede 1 gigabit hızında çalışır. Yani eski bakır kablo bağlantılarından tam anlamıyla 100 kat daha hızlıdır.

*Televizyon tarifeleri

Kablonet sadece internet alanında hizmet vermemektedir. İnternetin yanı sıra televizyon ve telefon gibi alanlarda da müşteri odaklı olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Televizyon tarifelerinin en büyük özelliği çok uygun olması ve çok fazla seçeneği bulundurmasıdır. Kendi zevkinize göre istediğiniz tarifeyi seçebilme imkânınız bulunuyor.

· Analog Kablo TV

· Teledünya Giriş Paketi

· Teledünya Temel paket

· Teledünya Üst paket

· Sinema Vizioon ve Altın Paketleri

· Bein Sport Paketi

· *Telefon tarifeleri

Çok sayıda telefon tarifelerinden size uygun olanı seçerek yüksek telefon ücretlerini ödemekten kurtulabilirsiniz.

Kablonet aboneliği nasıl alınır?

Kablonet aboneliği alabilmek için 2 adet yöntem bulunur.

Birinci yöntem, internet üzerinden kablonet abonesi olmak.

İnternet üzerinden kablonet üyeliği alabilmek için https://www.fiberkablonet.com resmi web adresine giriş yapmanız gerekir. Ardından bölgenizde altyapı bulunup bulunmadığınızı kontrol edip var ise hızlı başvuru yapabilirsiniz.

İkinci yöntem, abone merkezleri üzerinden kablonet abonesi olmak.

İnternet sitesi üzerinden veya 0850 888 0 333 telefon numarası üzerinden bölgenize en yakın olan abone merkezini öğrenebilirsiniz.

Kurumsal Alt Bayilik Nasıl Alınır?

Türksat Kablonet’in belirttiğimiz web adresi üzerinden kurumsal alt bayilikler verilmektedir. İsterseniz ticaretinizde yeni bir kapı aralayıp gelir elde edebilecek imkanlar kazanabilirsiniz. Alt bayilik ile yeni abonelik kazanımı sağlayarak düzenli olarak ödemelerinizi alabilirsiniz.

Türksat Kablo ile Kablo TV, Kablonet ve Kabloses paketlerini satıp gelirlerinizi artırabilirsiniz.

Kablonet hizmet kalitesi

Harika bir ürün geliştirmek, bir şirketin üstesinden gelebilmesi gereken en zorlu süreçlerden birisidir. Günümüz tüketicileri, geçmişte sahip olduklarından daha fazla sanayi etkisine sahipler.

Türkiye’nin en hızlı ve en güvenilir internetini sunan kablonet hizmet kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor ve her geçen gün abone sayısını arttırarak yeni yerlerde sizin ile buluşuyor.

Bulunduğunuz yerde uydunet bulunmuyor ise çevrenizde yer alan insanlar ile imza toplayabilir ve toplu olarak başvuru yapabilirsiniz. Gerekli kişi sayısına ulaşıldığı takdirde sizlerde kablonet üyesi olarak uygun fiyatlı olarak internet, televizyon ve telefon kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kablonet hizmet kalitesi olarak Türkiye üzerinde en iyisi olduğunu iddia ediyor. Bunun en başlıca sebebi bünyesinde çalıştırmış olduğu personellere sık sık eğitim veriyor olmaları. Verilen eğitimler sırasında çalışanlara özellikle müşterilere nasıl davranmalarının gerektiği ve onlar ile nasıl daha iyi iletişim kurabilecekleri anlatılıyor. Bu sayede gerek kurulum ekibi gerekse destek ekibi sizlere çok daha kaliteli bir hizmet verebiliyor.

Özellikle kurulum sırasında evlerinize gelen personellerin tüm konuda bilgili olduklarını görebilirsiniz. Kendileri merak etmiş olduğunuz tüm soruları yanıtlayarak sizin kesintisiz hizmet almanız için yardımcı olur. Müşteri hizmetleri ekipleri, müşteri desteği, müşteri memnuniyeti,ürün geliştirme, sağlıklı bir müşteri ilişkisi kurmada önemli rol oynamaktadır. Müşteri ilişkileri, müşterileri çekmek ve müşteri deneyimini geliştirmek için gereken proaktif adımlara odaklanır.

Win win yani kazan kazan politikası ile hizmet vermeye devam eden uydunet ilerleyen teknolojiye ayak uydurmayı başarmış ve en hızlı internet sağlayıcısı ünvanını kazanmıştır.

Kablonet’in üstün hizmetlerinden yararlanabilmek için internet sitesi üzerinden veya abonelik merkezleri üzerinden başvuru gerçekleştirebilir ve hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

SPONSORLU İÇERİK