11 Kasım Cuma hava durumu: Bugün hava nasıl olacak?

Kasım ayının ikinci haftasıda yurdun bazı bölgelerinde kış yüzünü gösterirken bazı bölgelerde ise hala günlük güneşlik bir hava var.

11 Kasım Cuma hava durumu: Bugün hava nasıl olacak?

Cuma günü plan yapacak vatandaşlar bugün havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki bugün hava nasıl? Bugün yağmur yağacak mı? İşte 11 Kasım Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

BUGÜN (11 KASIM) HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve Ardahan çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ardahan'ın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 5-8 derece, diğer yerlerde 2-4 derece üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

11 KASIM CUMA ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da bugün sabahın ilk saatlerinde puslu olan havanın öğlenden sonra parçalı bulutlu olması bekleniyor. Ayrıca hava sıcaklığının ise en yüksek 17 derece, en düşük 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

11 KASIM CUMA İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklığın 18 derece, en düşük sıcaklığın ise 10 derece olması bekleniyor. Ayrıca sabahın ilk saatlerinde puslu olan havanın öğlenden sonra ise az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

11 KASIM CUMA İZMİR HAVA DURUMU

İzmir'de bugün en yüksek sıcaklığın 21 derece, en düşük sıcaklığın ise 9 derece olması bekleniyor. Havanın ise günün ilk saatlerinde güneşli ve açık, öğlenden sonra ise az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Etiketler
Hava Durumu