Oğuzhan Uğur'dan Tarkan itirafı.. Bir süredir hedefteydi

Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından şarkıcı Tarkan'la ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. Oğuzhan Uğur bir süredir hedefteydi..

Oğuzhan Uğur'dan Tarkan itirafı.. Bir süredir hedefteydi

Oğuzhan Uğur depremin olduğu ilk günden beri depremzedeler için yardım kampanyalarının içinde aktif olarak rol oynayan isimler arasında yer alıyor. Bugüne dek çok sayıda ünlünün deprem için verdiği destekler olduğu bilinirken, Tarkan'dan bir yardım haberinin gelmeyişi kafaları büyük ölçüde karıştırmıştı. Konuya ilişkin dikkat çeken açıklama ise Oğuzhan Uğur'dan geldi.

BİR SÜREDİR HEDEFTEYDİ

Bir süredir iktidara yakın isimler tarafından hedef haline getirilen Oğuzhan Uğur hız kesmeden yardım toplamaya ve deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyor.

Depremin ilk gününden itibaren çok sayıda ünlü isimde yardım yapıyor. Yardım yapan ünlü isimler sosyal medyadan da zaman zaman duyuruluyor.

Kenan İmirzalioğlu, Hülya Avşar, Afra Saraçoğlu, Acun Ilıcalı ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler ön sıralarda yer alıyor.

Tarkan'ın fanları ise Tarkan'dan herhangi bir açıklama gelmeyince rahatsız olmuştu.

Bir çok kişi Tarkan'ın yardım yapmadığını düşünüyordu.

OĞUZHAN UĞUR GERÇEĞİ AÇIKLADI

Ancak gerçek başka çıktı. Tarkan yardım yapan ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Tarkan'ın yardım yapan ünlüler arasında olduğunu duyurdu.

Oğuzhan Uğur'dan Tarkan itirafı.. Bir süredir hedefteydi - Resim : 1

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından şunları yazdı;

Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim…

Etiketler
Tarkan Oğuzhan Uğur Sosyal Medya