The Harma’dan anlamlı gece

The Harma bu hafta sonu 1 Aralık cumartesi gecesi anlamlı bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

The Harma’dan anlamlı gece

İzmir Urla ilçesinde kısa bir süre önce hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana adından sıkça söz ettiren The Harma’da konserler dur durak bilmeden devam ediyor.

Urla The Harma bu hafta sonu 1 Aralık cumartesi gecesi anlamlı bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 1 aralık cumartesi gecesi gerçekleşecek olan Penta konserinden elde edilecek gelir, Urla’da ikamet eden üç buçuk yaşında lösemi hastası bir miniğin ailesine destek amaçlı tedavisinde kullanılmak üzere toplanacak.

Girişi ücretli olan Penta konserinden kapıda alınacak ücret dışında içeride ödenecek hesabında minik hastaya aktarılacağı gecede dayanışma ruhunu yeniden hatırlatmak ve yaşatmak amaçlı bir organizasyon düzenlediklerini belirten Cenker Büyük Beyaz Doruk, ‘’müdavimlerimizle birlikte bizler büyük bir aileyiz’’ dedi.

Urla Hacı İsa mahallesi Sevinç sokakta hizmete açılan The Harma, İzmir gece hayatına farklı ve yeni bir soluk katıyor. 1850’li yıllarda sinagog olarak kullanılan daha sonra 1960’larda eve dönüştürülen tarihi taş bina atmosferiyle de misafirlerini büyülüyor. Toplam 240 metre kare alana sahip iki kapalı salonuolan mekan 150 kişilik kapasiteye sahip. Çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri saat 02:00’a dek açık olan The Harma’da; Çarşamba günleri Polet ile Ateş akustik rock pop müzik yaparken Cuma ve cumartesi günleri değişken olarak İzmir’in tanınmış gurupları Penta, Daha Neler Salash Band, Alegra Akustik Rock, Wanted sahne alıyor.