Gram altında yeni rekor!

Son dakika haberi... İsrail'in Gazze'ye kara harekatı düzenleyebileceği ve çatışmaların daha geniş bir coğrafyaya taşınabileceği endişesi güçlü kalırken, güvenli liman gram altın tüm zamanların rekorunu kırdı.

Gram altında yeni rekor!

İsrail-Filistin çatışması varlık fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Konuya ilişkin haber akışı, İsrail'in Gazze'ye kara harekatı düzenleyebileceği ve çatışmaların daha geniş bir coğrafyaya taşınabileceği endişesinin güçlü kalmasına neden oluyor. Söz konusu gelişmelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün partisinin grup toplantısında "Hamas bir terör örgütü değil, topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren kurtuluş ve mücahitler grubudur... İsrail'e gitme projemiz vardı iptal (ettik), gitmeyeceğiz" dedi. Erdoğan siyasi, diplomatik, gerekirse askeri tüm yolları devreye alacaklarını da söyledi.

GRAM ALTIN REKOR KIRDI

Erdoğan'ın açıklamaları sonrası ise Türkiye'nin İsrail, ABD ve Batı ülkeleriyle ilişkilerini daha yakından takip edilmeye başlarken, gram altın, gün içi bin 808 TL seviyesini test ederek tüm zamanların rekorunu kırdı. Şu dakikalarda gram altın, bin 797 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gram altında yeni rekor! - Resim : 1

ALTININ ONS FİYATI YÖNÜNÜ YUKARI DOĞRU ÇEVİRDİ

Altının ons fiyatı ise, şu dakikalarda bin 986 dolardan işlem görüyor.

GÖZLER MERKEZ BANKASI'NDA

Öte yandan bugün saat 14.00'te Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) açıklayacağı faiz kararı yatırımcıların odağında bulunuyor.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Gram Altın Altın fiyatları Altın Ons Altın