Asgari ücret toplantısı sonrası kritik üçle zirve sona erdi!

Son dakika haberi... 7 milyondan fazla çalışanı ilgilendiren yeni asgari ücret rakamıyla ilgili Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Özgür Burak Akkol ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bir araya geldiği toplantı sona erdi.

Asgari ücret toplantısı sonrası kritik üçle zirve sona erdi!

Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise toplumun tamamını ilgilendiren yeni asgari ücret rakamıyla ilgili süreç devam ediyor.

Asgari Ücret Komisyon toplantısının ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol saat 14.00'te bir araya geldi.

TOPLANTI ÖNCESİ TÜRK-İŞ'TEN AÇIKLAMA

Toplantının içeriği ile ilgili Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısı sonunda açıklama yapan Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, "Toplantının içeriği de bildiğim kadarıyla yine asgari ücretle ilgili olacak. Nihayetinde Türk-İş Genel Başkanımız, Sayın Bakanımız ve işveren temsilcimiz bir araya gelerek elbette ki ücret konularını kendi aralarında tartışarak komisyona bilgi verecekler" açıklamasında bulunmuştu.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Saat 14.00’te başlayan ve yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Asgari Ücret Türk-İş Vedat Işıkhan Ergün Atalay İşveren