Paykwik Güvenilir mi?

Paykwik, dünya genelinde de yaygın olarak kullanılan yasal bir ödeme şeklidir.

Paykwik Güvenilir mi?

İnternet ödemelerinde sıkça karşımıza gelen ödeme yöntemlerinden olan Paykwik, dünya genelinde de yaygın olarak kullanılan yasal bir ödeme şeklidir. Özel bir finans şirketi olan ve bankalarla hiçbir ilgisi olmayan Paykwik, online olarak pratik ve güvenilir ödeme yapma fırsatı verecektir. Ayrıca bu kartın hiçbir fiziki özellik taşımaması, çalıntı gibi riskleri de sıfır noktasına indirecektir.

Paykwik Nedir?

Ön ödemeli sanal kredi kartı olarak tanımlanan Paykwik kart, internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde kullanılan bir ödeme şeklidir. Tamamen internetten hizmet veren kartı satın aldıktan sonra anlaşmalı tüm sitelere ödeme yapabilirsiniz. Paykwik kart 16 haneli bir pin kodundan oluşur. Ayrıca kartı satın aldığınız zaman sizlere 4 haneli bir güvenlik kodu ve son kullanma tarihi verilecektir. Bu bilgileri kullanarak tüm sitelere ödemeleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Paykwik kartın belirli bir kullanım süresi vardır. Satın aldığınız limitler bittikten sonra, aynı kart üzerine tekrar yükleme yapılamaz. Doğrudan yeni bir kart satın alarak kullanımlara devam edebilirsiniz.

Paykwik Nasıl Satın Alınır?

Paykwik kart satın alma işlemleri direkt olarak internetten yapılmaktadır. Resmi satış yetkisine sahip sitelerden birisine giriş yaparak satın alma işlemlerini yapabilirsiniz. Tamamen Türkçeye aktarılmış siteler üzerinden satın alma işlemlerini yapmak sizler için daha kolay olacaktır. Bu sitelere öncelikle üye olmanız istenecektir. Üyelik işlemlerinin ardından sizlere Paykwik kart paketleri sunulur. Her paketin içerisinde farklı limitler olacaktır. Sizlere en uygun gelen limitlerdeki kartın üzerine tıklayarak ön ödemeyi yapabilir ve kartınızı kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Paykwik Fiyatları

Tüm Paykwik kartlar direkt olarak Euro para birimiyle hazırlanmıştır. Ancak sitelerdeki satın alma işlemlerini TL para birimiyle yapabilirsiniz. En az 10 Euro, en çok 500 Euro şeklinde hazırlanan kartları saniyelik olarak satın alabilir ve anlaşmalı tüm noktalara ödeme yapabilirsiniz. Güncel fiyatlar baz alındığı zaman şu an için 10 Euro değerindeki bir Paykwik kartı, 65 TL'den satın alabilirsiniz. Kartların limitleri yükseldikçe, fiyatlar da buna bağlı olarak artış gösterecektir. Doğru, güvenilir Paykasa hizmeti almak isterseniz bize sipariş verebilirsiniz.