Cemal Enginyurt'tan AKP'ye: Bay Kemal kadar başınıza taş düşsün, sanki ülkeyi 20 yıldır Bay Kemal yönetiyordu!

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, iktidar partisi AKP'yi "Bay Kemal kadar başınıza taş düşsün, sanki ülkeyi 20 yıldır Bay Kemal yönetiyordu. Saldırdıkça saldırıyorlar" sözleriyle eleştirdi.

Cemal Enginyurt'tan AKP'ye: Bay Kemal kadar başınıza taş düşsün, sanki ülkeyi 20 yıldır Bay Kemal yönetiyordu!

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin Manisa Köprübaşı İlçe Başkanlığı'nın açılışında konuştu.

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in "Belki soğan ekmek yiyeceğiz aylarca ama güvenliğimizden kimseye taviz vermeyeceğiz" ve AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın "‘Ne fakirliği kardeşim, bol yiyorsunuz. Bir kilo et yiyeceğinize 100 grama düşürün, iki domates alacağınıza bir domates alın, turfanda sebze sağlığa zararlıdır yemeyin" şeklindeki sözlerini hatırlatan Enginyurt, iktidar partisine yönelik şunları söyledi:

"Manisa’nın yüz karası bir milletvekiliniz var, adı Uğur Aydemir. ‘Eğer bu millet açsa, yoksulsa devletine karşı gelmez; soğan ekmek yer, sinesine çeker’ diyor. Uğur, sen 3 milyonluk arabaya binecek, 10 milyonluk evde oturacaksın, bu millete ‘Soğan ekmek ye’ diyeceksin. Yazıklar olsun senin adamlığına.

'BU MEMLEKETTE SAĞLIĞA ZARARLI OLAN TEK ŞEY VAR, O DA SİZSİNİZ'

Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ‘Ne fakirliği kardeşim, bol yiyorsunuz. Bir kilo et yiyeceğinize 100 grama düşürün, iki domates alacağınıza bir domates alın, turfanda sebze sağlığa zararlıdır yemeyin’ diyor. Zülfü, bu memlekette sağlığa zararlı olan tek şey var o da sizsiniz, bir an önce gideceksiniz."

'BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ'NİN ŞAMAR OĞLANINI KIRMIZI HALIYLA KARŞILADILAR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Bay Kemal" dediğini hatırlatan Enginyurt, şunları kaydetti:

"Dünyanın neresinde iktidarın muhalefete hıçkırdığı görülür? Siz iktidarsınız, siz yapın millet takdir etsin. Siz ekonomiyi düzeltin, millet takdir etsin. Bunlar söze başlıyor, ‘CHP kötü, İYİ Parti hain, illet, zillet…’ Bir de bir ‘Bay Kemal’ tutturdular. Bay Kemal kadar başınıza taş düşsün, sanki ülkeyi 20 yıldır Bay Kemal yönetiyordu. Saldırdıkça saldırıyorlar. Dün, ‘Şerefsiz, katil, darbeci’ dedikleri Birleşik Arap Emirlikleri’nin şamar oğlanını kırmızı halıyla karşıladılar. 10 milyar dolar geldi diye seviniyorlar. Bir de utanmadan televizyonda sırıtarak ‘Ayağımıza kadar geldiler’ diyorlar. Aranızda AK Parti’ye oy verenler var. Allah için bunlarla aynı kafayı yaşamayın. Bunlar ne içiyorsa sorun, o içtiklerinden kullanın, bize de söyleyin, biz de rahatlayalım. Çünkü bizim kafa bozuk."

Etiketler
Ordu Cemal Enginyurt Demokrat Parti Saldırı