Göztepe'de bir kez daha Abramoviç sesleri: Taraflar 'el sıkıştı' iddiası

Rus milyarder Roman Abramoviç'in Süper Lig ekiplerinden Göztepe'yi satın almak için anlaşmaya vardığı iddia edildi

Göztepe'de bir kez daha Abramoviç sesleri: Taraflar 'el sıkıştı' iddiası

GERÇEK GÜNDEM - Ukrayna işgali sonrasında İngiltere'deki varlıklarına el koyulan Rus oligark Roman Abramoviç'in Süper Lig ekibi Göztepe'yi almak için anlaşmaya vardığı iddia edildi.

İzmir yerel basınının ve D-Smart Spor'un haberine göre, taraflar arasında anlaşma sağlandı. Anlaşmanın Cuma günü açıklanacağı iddia edildi.

Göztepe Spor Kulübü'nün başkanı Mehmet Sepil geçtiğimiz haftalarda başkanlık görevinden istifa etmiş, bu istifanın ardından satış söylentileri hız kazanmıştı.

Süper Lig'de zor günler geçiren sarı-kırmızılı ekip bitime 7 hafta kala düşme hattında bulunuyor.

GÖZTEPE'DEN İDDİALARA YALANLAMA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kulübün sahibi Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı. Sepil'in açıklamasıyla beraber basında sıkça yer alan Chelsea Kulübü'nün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları gündeme geldi. Söz konusu haberler hakkında Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'dan yalanlama geldi. Talat Papatya, "Böyle bir durum yok. Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok. Görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştığında gerekli açıklamayı yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Etiketler
Süper Lig Göztepe Roma