Last of Us Part 2 setinde duygusal anlar!

Last of Us Part 2 çekimlerinde gözyaşları sel oldu.

Last of Us Part 2 setinde duygusal anlar!

Last of Us Part 2 şu sıralar şüphesiz oyun dünyasının en çok beklenen oyunlarından bir tanesi.

Merlin'in Kazanı'nın haberine göre; Duyurulduğu 2016 yılından beri her karesi merak edilen oyunun yapım aşamasından duygu dolu bir görsel daha geldi.

Last of US Part 2 setinden bol gözyaşlı bir kare geldi

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyunun yönetmenliğini de yapan Neil Druckmann bir görsel paylaşmış ve oyunun son sahnesinin çekildiğini belirtmişti. İşte bu görselden sadece birkaç gün sonra çekimlere dair bir görüntü daha yayınlandı.

Bu sefer script, yani senaryo yerine oyundaki karakterlere hayat verenTroy Baker ve Asley Johnson'ı görüyoruz. Birbirlerine sarılan her iki oyuncunun da oldukça duygusal bir an yaşadığı net bir şekilde gözüküyor.

Last of Us Part 2 setinde duygusal anlar! - Resim : 1

Neil Druckmann bu görsel ile birlikte "Joel ve Ellie ile şimdiye kadar çektiğimiz en iddialı (tutkulu) sahneyi tamamladık. Gözyaşları döküldü..." açıklamasına da yer vermiş. Yani geçtiğimiz gün yayınlanan son sahnenin çekimine ait olma ihtimali de bulunuyor. Karakterlerin duruşuna ve bu iddialı sözlere bakacak olursak oyunun en dramatik sahnesinin çekildiğini de söyleyebiliriz. Geri bu sahneyi oyunda görmek kalıyor..