28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Bu sene çalışma hayatınız, hizmet etme, sağlık konuları ön planda. İş arkadaşlarınız, çalışma alanlarınız veya kafaya taktığınız konular sizi biraz yoracak gibi duruyor. Teknik konularla da uğraşabilirsiniz. Eğitim iletişim ve ticari konularda kafa karışıklıkları olabilir. Kendinizi veya ne istediğinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Bu sene maddi konularla ilgili kendinizi daha çok ileri taşımak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyma ve bunları yaparken teknolojiden veya gruplardan faydalanabilirsiniz. Cebinizdeki paranın bir türlü yetmediğiyle ilgili hayıflanabilirsiniz. Fakat bu konuda ciddi sorumluluklar alıp işleri ilerletme yolundasınız. Finansal anlamda borçlanmalarla ilgili kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları