12 - 18 Ekim haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeç haftalık burç yorumu

16 Ekim’de yeni ay var ve 13 Ekim ile 4 Kasım arasındaki Merkür geri hareketi bu hafta başlıyor. Evinizle ve ailenizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Aile içindeki dengeleri korumak kolay olmayabilir. Başlangıçlar var ama çatırdamalarda var. Eş ve ortaklı konularda sizi yoran sorumluluklar altında olabilirsiniz. Karışınızdaki insanın koyduğu kurallardan da etkileniyor olabilirsiniz. Toplum önündeki duruşunuzu ve aile içindeki konuları dengelemeniz gerekebilir. Aile içindeki geçmiş konulardan kaynaklanan huzursuzluklar çıkabilir.

Bu hafta kendinizi evinizle ilgili konularla ilgilenirken bulacaksınız. Hayatınızda mücadelesini verdiğiniz konularda güç savaşları olabilir. Kendinizi endişeli hissediyor olabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerdeki dengesizlikler sizi yoruyor olabilir.

Aşk hayatınızda gizli konular gündeme gelebilir. Eski ilişkilerden kapınızı çalanlar olabilir. Çocuklarınızla ilgili veya hobilerinizle ilgili bitmemiş, yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara özellikle dikkat edin.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları