12 - 18 Ekim haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

16 Ekim’de yeni ay var ve 13 Ekim ile 4 Kasım arasındaki Merkür geri hareketi bu hafta başlıyor. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda ani gelişmeler gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızla ilgili mücadele ettiğiniz mevzularda ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Hızlı ve ani gelişen olaylara karşı kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz, kurumsal hayatınızla ilgili konularda krizler yaşayabilirsiniz. Geleceğinizi planlarken ağır finansal yüklerin altına girmeniz de keyfinizi kaçıracaktır.

Geleceğiniz için daha iyi olsun diye planladığınız konular size yük olmaya başlamış olabilir. Finansal yükler, borçlar sizi kamçılıyor olsa da ilişkilerinizi zorluyor olabilir veya ilişkilerinizdeki dengesizlikler planlarınızı karıştırıyor olabilir.

İş hayatınızda eskiden bitiremediğiniz işlerinizi tamamlamak için iyi bir hafta. Teknik alımlardan kaçınmanızı, yeni işlere imza atmamanızı tavsiye ederim. Çalışma arkadaşlarınızla iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları