28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu

Bu hafta evinizle ve ailenizle ilgili konularda cesaret göstermeniz gereken konular içinde olabilirsiniz. Olaylar içinde motivasyonunuzu kaybetmiş hissedebilirsiniz ama bu hafta kendinizi göstermek istediğiniz olaylar gündeme gelebilir. Büyük riskler altına girmeseniz de ciddi sizi güçlendirecek olaylarla başa çıkmanız gerekebilir. Ev ve iş konuları dengelemek durumundasınız. Bu hafta yorucu koşullar devam etmekte işteki konuları eve taşıyabilirsiniz. Ev içinde ani gelişen olaylar sizi zor duruma sokabilir. Bu dönemde dayanıklı olmanız gereken konularla yüzleşmeler söz konusu.

Kişisel konularda ve gündelik olaylarda sorumluluklarınız artabilir. Tahammül etmeniz gereken konuların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Sizi baskılayan konuların üstesinden gelmek için yapacağınız manevralar size kendi gücünüzü gösterebilir. Hayat akışınızda ilişkilerinizi fazla irdeliyor olabilirsiniz. Küçük meselelerin içinde büyük resmi göremiyor olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çalışacağınız bir hafta içindesiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları