28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Akrep burcu ve yükselen Akrep haftalık burç yorumu

Bu hafta çalışma hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. İş hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, hizmet alıp verdiğiniz yerlerde tepkisel olabilirsiniz. Ani gelişen olaylara karşı hazırlıklı olun. Bu dönem kendinizi sağlık konularına vermiş olabilirsiniz. Sorumluluklarınızın ve iş yükünüzün artması da sağlığınızı etkiliyor olabilir. Çalışma konusunda fazlası ile motivesiniz ve hatta cesaret gösterdiğiniz konularda sonrasında faydasını göreceğiniz işler olabilir. Tabi gereğinden fazla risk almamakta fayda var.

İletişim, eğitim, teknik ve ticari konularda dayanıklı olmanız gereken koşullar altında hissedebilirsiniz kendinizi. Siz bir şeyleri zor yoldan çözmeyi seversiniz. Bu dönemde de sizi yoran konuların üstesinden gelebilirsiniz. Sadece iletişim içinde olduğunuz kişilere karşı biraz daha kontrollü olmalısınız. Geleceğiniz için planladığınız keyifli konulardaki detayların içine fazla düşüp, bütün resmi kaçırmayın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları