28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Başak burcu ve yükselen Başak haftalık burç yorumu

Finansal konularda daha dikkatli ve belki sakin olmanız gereken bir hafta içindesiniz. Bankadaki paralar, borç ve miras ile ilgili konular gündem de olabilir. Harekete geçmeniz ve mücadele içinde olduğunuz konularda motive olmak sizi zorlayabilir. Yeteneklerinizle ilgili konularda finansal destekler almak isteyebilirsiniz. Cesaretinizi ortaya koyacağınız işler peşinde olabilirsiniz. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda dayanıklı olmanız gereken koşullar içinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Motivasyonunuzu biraz kaybetmiş olsanız da iyi işler çıkarabilirsiniz. Bu dönem karşınızdaki insana daha bağlı olabilirsiniz.

Bu hafta kişisel konularda ve gündelik hayatınızda ilişkileriniz önemli rol oynayabilir. İlişkilerinizde fazla eleştirel davranmayın. Keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece koşulları yönetmek kolay olacaktır. Etrafınızdaki insanlara fayda sağlamak için didinebilirsiniz. Keyif aldığınız işlerinizle ilgili daha fazla iş yükü altına girebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları