28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeç haftalık burç yorumu

Bu hafta toplum önünde göründüğünüz yerlerde daha aktif ve cesur olacaksınız. İş hayatınız yöneticilerinizle ilgili konularda biraz sakin olmanız iyi olabilir. İstediğiniz konuların üstüne gidebilir, arzu etiğiniz konuyu elde etmek için çaba gösterebilirsiniz. Yine de fazla riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Bu dönem daha dışa dönük olabilirsiniz. Eşinizle veya ortağınızla ilgili konularda sorumluluklar artmış olabilir. İş hayatınız veya toplum önündeki konumunuzla ve eşiniz ile ilgili konularda dayanıklılık göstermeniz gereken konularla yüzleşebilirsiniz. İş hayatınızla ev hayatınızı dengede tutmak zorlaşabilir. İlişkileriniz kontrol ederken bu hafta biraz daha zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

Kişisel konuları herkesin önünde yaşayabilirsiniz. Hassas olduğunuz meseleler gün yüzüne çıkabilir. Endişe duyduğunuz konuların üstesinden gelmek isteyebilirsiniz. İletişim, eğitim, ticari ve teknik konularda fazla mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Zihninizi güzel olan şeylere yönlendirirseniz daha iyi olur, yoksa kendinizi her şeyi eleştirirken bulabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları