28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Aslan burcu ve yükselen Aslan haftalık burç yorumu

Bu hafta hayata bakışınızla isteklerinizle ilgili konular ön planda. İlgilendiğiniz konularla ilgili kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Cesaret göstermeniz gereken konularla yüzleşmeler olabilir. Sizi yoran konular ortaya çıkabilir. Özellikle iş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda yorucu koşullar içinde olabilirsiniz. Didindiğiniz uğraştığınız konularda iş yükünüz artabilir ve dayanıklı olmanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İnandığınız konularda cesaretlendirilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Uluslararası konular, yayıncılık, medya ve ya üniversitede işleriniz varsa buralarda daha atak davranabilirsiniz, kendinizi ortaya koyacağınız işlere girişebilirsiniz. Enerjinizi ve isteklerinizi iyi yönetirseniz burada gösterdiğiniz davranışlar size fırsat olarak geri dönecektir. Yorucu dönemlerden geçtiğimiz gibi, içinde sakladığı fırsatları da görmeyi ihmal etmeliyim. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmelisiniz, çalıştığınız kadar kendinize da zaman ayırmayı unutmayın. Yeteneklerinizi ortaya çıkaracağınız ve etrafınıza fayda sağlayacağınız işler içinde olabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları