28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Bu hafta gelecek planlarınızla ilgili konularda daha hevesli ve azimli olabilirsiniz. İstediğiniz şeyler konusunda fazla diretebilirsiniz. Arzu ettiğiniz konularda cesaret göstermeniz gereken konular içinde olabilirsiniz. Bunlarla birlikte uzun süredir gelen maddi konulara dikkat etmekte fayda var. Fazla risk almadan ilerlemeye çalışın. Kurumsal işler veya finansal konularla ilgili sorunları çözmek isteyebilirsiniz. Kendinizi dayanıklı olmaktan yorulmuş, krizleri bertaraf etmeye çalışırken bulabilirsiniz. Bu dönem seçtiğiniz yollar ve tavrınız çok önemli ve size sonrasında geri dönüşünün olacağını unutmayın. Biraz cesaretli davranmak kimseye bir şey kaybettirmez.

Umut ve hayallerinizle ilgili hırslı davranabilirsiniz. Arkadaş ortamınızda veya mesleki gruplardaki yerinizle ilgili hassas davranabilirsiniz. Bu hafta daha fazla geleceğe bakmak isteyeceksiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınız veya keyif aldığınız şeylerle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları