Sokak röportajında tepki çeken sözler: Doktorlar bizi azarlardı, şu an doktor dövüyoruz

Sokak röportajında AKP'ye oy vereceğini söyleyen bir vatandaş, "25 sene önce doktorlar bizi azarlardı. Şu an biz doktor beğenmeyip doktor dövüyoruz. O rahatlıktayız. Daha bunun ötesi yok." dedi.

Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçimlere 10 gün kala sokak röportajları halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Mikrofon Dasın isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında dikkat çeken diyaloglar yaşandı. Bir vatandaş doktorlar hakkında "25 sene önce doktorlar bizi azarlardı. Şu an biz doktor beğenmeyip doktor dövüyoruz. O rahatlıktayız. Daha bunun ötesi yok." dedi.

O anlar sosyal medyada gündem olurken tepkileri de beraberinde getirdi.

Türkiye vatandaşları Washington Büyükelçiliği'nde sandık başında: İşte seçmenlerin tercihi Siyaset Sinema Emekçileri Sendikası üyesi sanatçılardan 1 Mayıs mitingine çağrı Gündem Gazeteci Serdar Akinan, gözaltı sürecinde yaşananları anlattı Medya Prof. Dr. Naci Görür: Minimum 7.2 maksimum 7.5 deprem bekliyoruz Gündem TBB, seçim güvenliği için hazırlıklarını tamamladı Gündem Hamza Dağ'dan alkol sorusuna yanıt: İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne talibim, il müftülüğüne değil Siyaset Terkoğlu: Yapay zekaya Hatay seçimini sorsak, herhalde bu videoyla yanıt verirdi Gündem Zeytin ağaçlarını yerinden söken devasa hortum cep telefonuyla görüntülendi Güncel Yozgat’ta yolcu otobüs devrildi: 1 ölü, 18 yaralı Güncel Osmaniyeli anne: Çocuğumu doyurmak için şekerli su veriyorum, ilacını alamıyorum Gündem Dilan Polat ve Sıla Doğu suçlamaları reddetti: "Masumuz" Gündem Birçok yakınını bombardımanda kaybeden Filistinli Halil Majdalawi yaşadıklarını anlattı Gündem